Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

China

Changsha

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Changsha

Changsha

Vliegtickets Changsha

Changsha ligt in het zuidoosten van China en is met ongeveer 2 miljoen inwoners de hoofdstad van de provincie Hunan. De stad is daarbij ook één van de belangrijkste economische en culturele steden in de regio. Voor bezoekers is er op cultureel en historisch vlak veel te doen. En ook familieattracties zoals een dierentuin, parken en tuinen zijn er genoeg!

Historie

Archeologische vondsten wijzen uit dat de geschiedenis van Changsha ongeveer drieduizend jaar teruggaat. De stad heeft hieraan nog een aantal bezienswaardigheden overgehouden zoals historische tempels. Eén die je zeker moet bezoeken is de boeddhistische Kaifu Si Tempel uit het jaar 907. Een andere must is de duizend jaar oude en gerenommeerde Yuelu Academy.

Musea in Changsha

Hou je van musea? Bezoek dan het Hanan Provinciaal Museum. Dit museum vertelt de geschiedenis van Changsha en de provincie aan de hand van ongeveer 110.000 kunstobjecten, relieken en andere archeologische vondsten.

Ook het geboortedorp van de dictator Mao Zedong, op zo’n honderd kilometer van Changsha, is een bezoekje waard. In zijn oude huis kan je zien hoe hij leefde en in het museum leer je meer over de geschiedenis van deze wereldberoemde man.

Vliegen naar Changsha

Zin om deze schitterende stad te verkennen? Boek dan snel een ticket naar Changsha via CheapTickets. Zo geniet je altijd van de beste prijzen. Bovendien kan je meteen ook een hotelkamer of huurwagen reserveren via onze site. Je vindt hier dus alles voor een vliegreis naar Changsha.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 34°C en in januari gemiddeld 9°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Changsha

CheapTickets.be biedt al vele jaren de laagste tarieven voor vluchten naar Changsha en andere bestemmingen wereldwijd aan. Dankzij onze vergelijkingstool vind je snel de voordeligste tickets. Bovendien kan je meteen een vliegtuigticket naar Changsha kopen via onze site. Een hotelkamer of huurwagen kan je er ook bijboeken.

Wist je dat CheapTickets onderdeel is van Travix, een van de grootste Europese reisorganisaties? Wij hebben alle nodige licenties en verzekeringen in huis, zodat je met een gerust hart een ticket naar Changsha kan boeken.

Naar Changsha vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Changsha

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Changsha in China kan je altijd rekenen op CheapTickets! Bij ons vind je op elk moment de meest voordelige vliegtickets en de actuele actieprijzen naar Changsha en zowat alle reisbestemmingen in Azië. Je hoeft alleen maar de beschikbare vluchten te vergelijken. Heb je een interessante ticket naar Changsha gevonden? Boek dit dan meteen via onze site.

Blijf op de hoogte van de nieuwste promoties op vluchten naar Changsha met ons flight alert system. Hierdoor mis je nooit geen interessante aanbiedingen meer. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be