Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Chongqing

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Chongqing

Chongqing

Vliegtickets Chongqing

Chongqing is een grote Chinese stad met meer dan 5 miljoen inwoners. Twee grote rivieren kruisen de stad: de rivier de Yangtze en de Jailingrivier. Chongqing is een veelzijdige stad met mooie historische gebouwen en diverse andere bezienswaardigheden waaronder musea.

Bezienswaardigheden Chomgqing

Chongqing heeft veel interessante gebouwen. Eén van de meest bekende is het People’s Liberation Monument, een hoge toren van zo’n 27,5 meter hoog. Ook de vele winkels, theaters, bars, restaurants en hotels rondom dit gebouw trekken veel aandacht.

De geschiedenis van Chongqing gaat meer dan 3000 jaar terug. Het loont dan ook zeker de moeite een kijkje te nemen in het Chongqing Museum. Het museum is niet alleen gericht op de stad, maar ook op de provincie Sichuan en heeft een uitgebreide collectie met meer dan 100.000 relikwieën.

Omgeving

Fossielen van dinosaurussen zijn te vinden in het Natural History Museum in Bebei. Ook interessant zijn de meer dan 50000 stenen sculpturen in Dazu. Deze staan vanwege hun historische waarde op de Werelderfgoedlijst. Het Hot Spring Park, vlakbij Chongqing, is met zijn warmwaterbronnen ook een aangename attractie.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 28,6°C en in januari ongeveer 7,5°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze taal bestaat uit verschillende hoofdtalen, lokale talen en dialecten. In Chongqing wordt het dialect Chongqinghua gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Chongqing

Ontdek de eeuwenoude cultuur in Chongqing en boek één van de voordelige vluchten op CheapTickets.be. Ook kun je op de website profiteren van de laagste tarieven voor een compleet verzorgde vliegvakantie.

Met CheapTickets.be kun je het hele jaar door naar talloze leuke steden over de hele wereld vliegen. De beste tarieven zijn al geselecteerd, zodat je supersnel de meest voordelige vliegreis van je keuze online kunt reserveren.

Naar Chongqing vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Chongqing

Wist je dat je voor een boeiende toch door Chongqing in China niet zo veel hoeft te betalen? Met CheapTickets.be vergelijk je op een gemakkelijke wijze de aangeboden tickets van de verschillende airlines die naar Chongqing vliegen. Hierdoor betaal je nooit te veel! Bovendien houden we je op de hoogte van de meest actuele promoties voor vluchten naar Chongqing met ons handige flight alert system.

De beste service, de voordeligste prijzen, en de meest actuele informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je gegarandeerd bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be