Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

China

Shanghai

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar noodles tussen de wolkenkrabbers

Shanghai

Vliegtickets Shanghai

Voor hoge wolkenkrabbers en luxehotels moet je in Shanghai zijn. Deze Chinese havenstad aan de Oost Chinese Zee wordt in twee gesplitst door de rivier Huangpu en is een bezoek meer dan waard.

Een interessante mix van verleden en heden

Op verschillende plekken in de stad vind je herinneringen aan het koloniale verleden. Je kan er bijvoorbeeld een uniek oud centrum rond de Yu tuin bezoeken, een klassieke tuin uit de 16e eeuw.

Daarnaast kan je de rivier oversteken naar Pudong. Daar ontdek je het moderne gedeelte met de TV-uitkijktoren. Van boven op deze toren geniet je van een fantastisch panorama over de stad.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Shanghai zijn zeker een bezoekje waard:

Yu Yuan-tuinen
Deze klassieke tuin uit de 16e eeuw ligt in de Oude Stad. Naast imposante vijvers, rotsen, bloemen en planten vind je hier ook de grote Yuyuan Tourist Mart, waar je van alles kunt kopen.

Tempels
De Jaden Boeddha Tempel in het noordwesten van de stad is de bekendste tempel. Hij werd gebouwd in 1882 en herbergt witte jaden Boeddhabeelden uit Burma. De Longhua Tempel bevindt zich in het zuidwesten van de stad en werd gebouwd op fundamenten van andere heiligdommen. Een bezoek aan deze tempels mag tijdens een vliegreis naar Shanghai niet ontbreken!

Shanghai Museum
Dit museum bezit misschien wel de meest indrukwekkende Chinese schatten. Het Shanghai Museum bestaat uit elf permanente gallerijen en drie tijdelijke tentoonstellingen.

De Bund
De Bund, lokaal bekend als Waitan, is de bekendste boulevard van Shanghai. Vooral 's avonds, wanneer alles verlicht is, is dit een must-see wanneer je in Shanghai bent!

Vliegen naar Shanghai

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Shanghai? Dan ben je bij CheapTickets.be op de juiste plaats. Je vindt er een ruime keuze voordelige vliegtuigtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Door jouw bestemming in te tikken krijg je razendsnel een duidelijk overzicht van de beschikbare vluchten naar Shanghai. Maak een keuze en leg jouw vliegtickets meteen vast via onze site!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 28°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld ongeveer 4°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Yuan.
  • Taal: Chinees is de officiële taal. Er wordt beperkt Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Shanghai

Op zoek naar voordelige vliegtuigtickets naar Shanghai in China? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be. Je vindt er een overzicht van de goedkoopste vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Wanneer je een keuze gemaakt hebt, dan kan je rechtstreeks een plaatsje reserveren via onze site. Vliegtickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Naar Shanghai vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Shanghai

Een vlucht naar Shanghai hoeft geen handenvol geld te kosten. Dankzij CheapTickets kan je makkelijk de meest voordelige tickets vinden. Bovendien blijf je met ons flight alert system altijd op de hoogte van de nieuwste acties op vluchten naar Shanghai. Zo geniet je altijd van de beste prijzen.

De allerbeste service, de voordeligste tarieven en de meest actuele informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je altijd bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en geniet van een onvergetelijke reis!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be