Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

China

Shenzhen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Shenzhen

Shenzhen

Vliegtickets Shenzhen

Shenzhen ligt in de zuidelijk gelegen regio Hongkong, in de Pearl River Delta. De stad is met meer dan veertien miljoen inwoners een echte miljoenenstad. Bezienswaardigheden zijn er in overvloed.

Bezienswaardigheden

Shenzhen is een snelgroeiende, moderne stad met veel hoogbouw. De wolkenkrabber Shun Hing Square staat met een hoogte van 384 meter zelfs in de top tien van hoogste gebouwen ter wereld! Naast leuke bezienswaardigheden zijn er in Shenzhen veel plekken om te shoppen. Het Huaqiangbei is een populair gebied met veel winkels en restaurants.

China Folk Culture Village

Een bezoek aan het China Folk Culture Village - een themapark gericht op de Chinese cultuur – mag ook niet ontbreken tijdens een vliegreis naar Shenzhen. Een andere leuke manier om een beeld te krijgen van de geschiedenis van de streek is het themapark Splendid China. Hier kan je miniaturen zien van vele beroemde Chinese bouwwerken.

Shenzhen heeft het hele jaar door aangename temperaturen, die tussen de 15°C en 28°C schommelen. Twee van de mooiste stranden van de stad zijn Dameisha en Xiaomeisha. Hier kan je lekker relaxen en watersporten.

Vliegen naar Shenzhen

Goedkope vliegtickets naar Shenzhen vind je super eenvoudig bij CheapTickets. Kies een vertrekdatum en wij tonen je een overzicht van alle beschikbare vluchten. Zo kan je makkelijk alle opties vergelijken en het voordeligste ticket naar Shenzhen vinden.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 28°C en in januari ongeveer 15°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze taal bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Shenzhen

Op CheapTickets.be kan je eenvoudig de meest voordelige vluchten naar Shenzhen met elkaar vergelijken. Of wil je naar een andere stad vliegen? Ook dan kan je terecht op onze website, want CheapTickets heeft een zeer uitgebreid assortiment vliegtickets naar de meest populaire steden in de hele wereld.

Naar Shenzhen vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Shenzhen

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Shenzhen in China kan je altijd terecht bij CheapTickets.be! Op onze website vind je op elk moment de meest voordelige vliegtickets en de meest recente aanbiedingen naar Shenzhen en diverse bestemmingen in Azië. Je moet alleen nog kiezen tussen de beschikbare vluchten en je kan jouw voordelige vliegtickets ook direct boeken via de website. Niets is eenvoudiger!

Beleef een boeiende vliegreis naar Shenzhen, wetende dat je niet te veel hebt betaald en blijf voortdurend op de hoogte van de beste deals door middel van ons unieke flight alert system!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be