Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

China

Kunming

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kunming

Kunming

Vliegtickets Kunming

Kunming ligt bij het Dian-meer, in het zuiden van China. De stad is met zo’n vijf miljoen inwoners een echte metropool. Het klimaat is er heel aangenaam: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15°C en 22°C. Kunming wordt om die reden ook wel ‘de Stad van de Eeuwige Lente’ genoemd.

Cultuur in Kunming

Bezienswaardigheden die echt bij de Chinese cultuur en geschiedenis horen zijn de theehuizen, tempels en moskeeën. Ook in Kunming zijn er hiervan genoeg te bewonderen. Een mooi voorbeeld is de boeddhistische Yuantong Tempel.

Kunming heeft ook een modern gedeelte met luxehotels, hoge kantoorgebouwen en winkelcentra waar westerse producten worden verkocht. Ambachtelijk werk en leuke souvenirs zijn vaak op de traditionele markten te vinden.

Parken en tuinen

Leuke omgevingen om rond te wandelen zijn de parken en tuinen met pagodes, paviljoenen en vijvers. Natuurpracht is te vinden in het Stenen Woud, een populaire attractie vlakbij Kunming. Dit natuurgebied staat bekend om haar vreemd gevormde rotsen. ‘Indrukwekkend’ is het minste dat je kan zeggen. Een bezoekje aan het Stenen Woud mag tijdens een vliegreis naar Kunming dus niet ontbreken.

Vliegen naar Kunming

Goedkope vliegtickets naar Kunming vind je snel en eenvoudig bij CheapTickets. Je hoeft enkel een vertrekdatum te kiezen en wij tonen je een overzicht van alle beschikbare vluchten. Heb je een passende vlucht naar Kunming gevonden? Boek dan meteen een ticket in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur:de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15°C en 22°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Kunming

CheapTickets.be is een overzichtelijke website met een groot aanbod voordelige vluchten naar Kunming. Online een goedkoop vliegticket boeken gaat heel snel, ook als je naar een andere populaire stad in China wil vliegen. CheapTickets vergelijkt namelijk de laagste tarieven, waardoor je eenvoudig een voordelige vliegreis of compleet verzorgde vakantie kan reserveren.

Naar Kunming vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kunming

Een vliegtuigticket naar Kunming hoeft geen handenvol geld te kosten. Om zo goedkoop mogelijk te vliegen, kan je CheapTickets gebruiken. Hier kan je in één oogopslag de prijzen van alle vluchten naar Kunming vergelijken, zodat je makkelijk de voordeligste optie vindt. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Maar dat is nog niet alles. Met ons flight alert systeem word je automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe promoties op vluchten naar Kunming. Hiermee kan je dus altijd van de beste prijzen profiteren. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be