Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

China

Hangzhou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Hangzhou

Hangzhou

Vliegtickets Hangzhou

Hangzhou ligt aan het Grote Kanaal in het zuidoosten van China, in de provincie Zhejiang. De stad is met zo’n 6,5 miljoen inwoners een echte metropool. Ondanks het grote inwonersaantal staat de stad bekend om haar natuurlijke schoonheid.

Natuurlijke schoonheid

Eén van de grootste trekpleisters in Hangzhou is West Lake, een groot natuurgebied met een meer, heuvels en vele monumenten. Rondom zijn veel leuke bezienswaardigheden te vinden, zoals het Mausoleum van generaal Yue Fei en de Ling Yin Tempel.

Andere leuke attracties voor het hele gezin zijn Hangzhou Paradise, American City en de Dierentuin van Hangzhou. Daarnaast kan je een bezoek brengen aan het Safaripark, een groot park met exotische dieren zoals tijgers, luipaarden en reuzenpanda’s.

Cultuur

Wil je tijdens een vliegreis naar Hangzhou wat cultuur opsnuiven? Breng dan een bezoekje aan een van de vele musea. Echte aanraders zijn het National Silk Museum en het Tea Museum. In het centrum zijn vele plaatsen te vinden waar je kan shoppen en genieten van heerlijke traditionele gerechten.

Vliegen naar Hangzhou

Voor vliegtickets naar Hangzhou tegen een scherpe prijs moet je bij CheapTickets zijn. Hier kan je makkelijk de tarieven van alle maatschappijen vergelijken. Wij gieten alles in een handig overzicht zodat je eenvoudig de goedkoopste tickets naar Hangzhou kan vinden. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 28,6°C en in de winter 3,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Hangzhou

Goedkoop vliegen? Dat kan via CheapTickets.be. Met behulp van onze vergelijkingstool kan je vliegensvlug de meest voordelige vlucht naar Hangzhou vinden. Bovendien vind je hier ook de scherpste prijzen voor huurwagens en hotelkamers. Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je via CheapTickets afsluiten. Een vliegreis naar Hangzhou plannen is dus een fluitje van een cent!

Naar Hangzhou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Hangzhou

Wist je dat je voor een fantastische vliegreis naar Hangzhou in China niet zo overdreven veel hoeft te betalen? Via CheapTickets.be vergelijk je op een gemakkelijke wijze de beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen die naar Hangzhou vliegen. Zo kom je nooit bedrogen uit!

Bovendien houden we jou up-to-date in verband met de recentste aanbiedingen voor vluchten naar Hangzhou via ons superhandige flight alert system. De allerbeste service, de scherpste prijzen en de meest recente informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je altijd bij CheapTickets.be!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be