Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Haikou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Haikou

Vliegtickets Haikou

Haikou ligt in het uiterste noorden van het Chinese eiland Hainan. De stad is met zo’n negenhonderdduizend inwoners de hoofdstad en belangrijkste stad van de gelijknamige provincie. Haikou is een aantrekkelijke vakantiestad, alleen al om het prachtige weer!

Zon, zee en strand

In Haikou is het eigenlijk nooit koud. Sterker nog: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 17,2°C en 28,4°C! De mooie zandstranden van de stad nodigen dan ook uit om lekker te relaxen en te zonnen. Het zes kilometer lange Holiday Beach is erg populair vanwege de mooie palmbomen, restaurants en hotels.

Zelfs voor watersportliefhebbers is een vlucht naar Haikou interessant. Je kan er naar hartenlust surfen, duiken en zeilen.

Bezienswaardigheden

Opvallend in Haikou zijn de vele kokospalmen. Vandaar ook de bijnaam: de Kokosnootstad! Bezienswaardigheden die herinneren aan het verleden van de stad zijn een aantal oude tempels en graven. Het centrum heeft een divers winkelaanbod en je kan er genieten van heerlijke traditionele gerechten.

Vliegen naar Haikou

Goedkoop vliegen naar Haikou doe je met behulp van CheapTickets.be. Hier kan je namelijk in één oogopslag alle vluchten naar Haikou vergelijken. Haal de interessantste optie eruit en reserveer meteen een plaatsje via onze site. Een voordelig ticket naar Haikou boeken is dus een fluitje van een cent!

Algemene reisinformatie China

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 28,4°C en in januari gemiddeld 17,2°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je tickets naar Haikou

Vergelijk in enkele seconden de tarieven van alle vluchten naar Haikou op CheapTickets.be. Zo vind je makkelijk de goedkoopste tickets. Een plaatsje reserveren kan in vier eenvoudige stappen via onze site. Wist je trouwens dat we ook hotelovernachtingen en huurwagens aanbieden? Een reis- en annuleringsverzekering is al even snel geregeld. Ook als je op zoek bent naar een compleet verzorgde vakantie zit je goed bij CheapTickets.

Naar Haikou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Haikou

Voor de voordeligste vliegtickets naar Haikou in China kan je altijd rekenen op CheapTickets. In onze database vind je de actuele prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen. Zo kan je in een handomdraai de goedkoopste tickets naar Haikou vinden. Je bespaart dus tijd en geld!

Om nog goedkoper te vliegen kan je ons flight alert system gebruiken. Met dit systeem ben je altijd up-to-date van de nieuwste promoties op vluchten naar Haikou en andere bestemmingen wereldwijd.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be