Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Aksu

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Aksu

Vliegtickets Aksu

Aksu ligt in het oosten van China. Aksu staat voor wit water, dit slaat op de rivier die door de stad loopt. In het noorderlijke deel van de stad ligt het stadscentrum. In het zuidelijke deel ligt de woestijn Taklamakan. Wat je dus zeker moet doen is een tour nemen door de woestijn.

De Grand Canyon van Aksu

Ja, Aksu heeft ook een Grand Canyon. Deze rots is bijzonder omdat de grote rots gevormd is door alle neerslag door de eeuwen heen. Toch ook andere plekken in China willen bezoeken? Dan kun je van Aksu op de bekende trein, de Xinjiang Railway, stappen. De trein rijdt langs Lanzhou, Kashgar en Urumqi.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 30˚C en in de wintermaanden ongeveer 2˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Yuan.
  • Taal: de officiële taal is Chinees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Aksu

Wil je voordelig naar China vliegen? CheapTickets.be biedt voordelige vliegtickets naar diverse bestemmingen. Wij geven een handig overzicht met de beschikbare vluchten van zowel reguliere als low cost maatschappijen.

Reserveer jouw tickets in enkele simpele stappen. Zoek een vlucht, bekijk de aanbiedingen en maak de keuze voor één van de vluchten.

Naar Aksu vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Aksu

Vliegtickets reserveren tegen bodem prijzen naar Aksu in China? Laat CheapTickets.be jou begeleiden naar een zorgeloze vakantielocatie. Door ons gemakkelijke vergelijkingssysteem heb je beslist de juiste vliegtickets waarnaar jij zoekt.

Door het up-to-date zijnde aanbod aan vliegtickets naar Aksu heb je altijd de goedkoopste aanbiedingen die je gelijk kunt bestellen. Veel gedroomd van een reis naar Aksu in China? Reserveer deze vliegtickets voor een lage prijs. Ga genieten van de zon en natuur die Aksu te bieden heeft en bespreek jouw vliegtickets bij CheapTickets.be.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be