Vlieg met Bulgaria Air voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Bulgaria Air

Bulgaria Air heeft haar hoofdkwartier op de luchthaven van Sofia en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije. Elk jaar vervoert ze ruim 3,5 miljoen passagiers naar 28 bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. In dit netwerk zijn ook de lokale Bulgaarse luchthavens van Varna en Burgas inbegrepen.

In het vliegtuig

Bulgaria Air vluchten zijn onderverdeeld in twee reisklassen, namelijk Economy en Business. In beide reisklassen zijn maaltijden voorzien, maar Business Class geeft tevens recht op ruimere zitplaatsen in een aparte cabine, een welkomstdrankje en een uitgebreide drankenkaart. Je geniet dus van meer luxe en comfort.

Gratis bagage

Aan elk Bulgaria Air vliegticket is een bepaalde hoeveelheid gratis bagage verbonden. Voor Economy class is dit 1 stuk van max. 23 kg, terwijl Business Class reizigers 2 stuks van max. 23 kg mogen inchecken. Daarbovenop mag elke passagier 1 stuk handbagage van 10 kg en 55x40x20 cm groot meenemen op het vliegtuig.

Check-in

Wil je de lange wachtrijen aan de balie van de luchthaven vermijden? Maak dan gebruik van de web check-in. Met deze service kan je van thuis uit alle documenten afdrukken. Dit is mogelijk van 24u tot 2u voor vertrek. Houd er wel rekening mee dat niet alle luchthavens een web check-in van Bulgaria Air vliegtickets toelaten.

Fly More

Koop Bulgaria Air tickets, verzamel voldoende punten en ruil deze om voor leuke extra’s, dat is waar het Fly More programma om draait. Zo wordt je reis nog aangenamer. Voorbeelden van extra’s zijn gratis tickets, snellere check-ins, toegang tot de business lounge en kortingen op huurwagens.

Bulgaria Air tickets online kopen

Bulgaria Air vliegtuigtickets online kopen is een fluitje van een cent. Neem een kijkje op CheapTickets.be, vergelijk de vluchtopties en reserveer een plaatsje via onze webshop. Het is snel, makkelijk en veilig. Wacht dus niet langer en boek de reis van jouw dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice