Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Bulgarije

Varna

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Varna

Vliegtickets naar Varna

Varna is een kustplaats aan de Zwarte Zee in het oosten van Bulgarije. Wat in 681 nog een kleine nederzetting was, is vandaag een grote havenstad met ongeveer 350.000 inwoners. Er zijn tal van bezienswaardigheden, historische gebouwen en monumenten die herinneren aan de lange en rijke geschiedenis van deze bijzondere stad.

CheapTickets staat al vele jaren bekend als dé specialist op het vlak van goedkope vliegreizen. Ook voor vliegtickets naar Varna vind je bij ons de beste tarieven. Zo blijft er extra budget over voor een leuke uitstap of restaurantbezoek. Voor een voordelige vlucht naar Varna hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Strandvakantie in Varna

Wist je dat heel wat toeristen een vlucht naar Varna boeken voor een strandvakantie? Het weer is er bijzonder aangenaam en de stad heeft een heel mooi, uitgestrekt zandstrand. Je kan er naar hartenlust zonnen, zwemmen, duiken, vissen en zeilen. Voor een verfrissend drankje kan je steeds terecht in één van de hippe bars aan het strand. Ook het aquarium is een bezoek waard. Hier ontdek je tal van zeedieren waaronder mooie vissen, zeesterren en schelpen.

Cultuur & geschiedenis

Musea zijn in het stadscentrum te vinden. Daar ontdek je één van de mooiste archeologische musea van Bulgarije dat een verzameling van duizenden oude objecten uit de streek toont. In het Geschiedenismuseum leer je alles over de cultuur en het verleden van de stad. Er zijn ook een groot aantal oude foto’s te bezichtigen en een verzameling van voorwerpen van oude ambachten.

Het Dolfinarium van Varna is een aanrader voor een gezinsuitstap. Hier kan je naar shows kijken waarin dolfijnen allerlei acrobatische kunstjes laten zien.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 18°C en in de winter is het er gemiddeld 2°C.
  • Tijdsverschil: het is er het hele jaar door één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Lev.
  • Taal: de officiële taal is het Bulgaars.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Varna

De voordeligste vliegtuigtickets naar Varna zijn te vinden op CheapTickets.be. Maar wist je dat je bij ons naast vliegtickets ook een huurwagen en hotelovernachting kan boeken? Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou verder helpen. Ontdek het vandaag nog en geniet van een zorgeloze en goedkope droomvakantie in Varna!

Naar Varna vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Varna

Voor een vlucht naar Varna in Bulgarije aan een interessante prijs kan je rekenen op CheapTickets.be! Hier krijg je immers supersnel een overzicht van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende maatschappijen. Vergelijk ze, maak een keuze en pak je koffers!

Reis voor minder geld naar Varna of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe simpel het is om goedkope vliegtuigtickets naar Varna te boeken via CheapTickets.be en geniet van de scherpste prijzen!

Other flights Bulgarije

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be