Vlieg met Aegean Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Aegean Airlines

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland. Ze geniet van een ijzersterke reputatie op het vlak van stiptheid, service en veiligheid. Sinds 2010 is Aegean Airlines lid van Star Alliance. In 2016 werd ze voor de 7de keer sinds 2009 door Skytrax World Airline Awards uitgeroepen als beste regionale luchtvaartmaatschappij in Europa.

Bestemmingen in Europa en Azië

Met een vloot van 61 vliegtuigen, biedt Aegean Airlines vandaag haar klanten een netwerk van 145 bestemmingen in 45 landen aan. In Griekenland vliegt Aegean Airlines naar 34 verschillende luchthavens. Haar belangrijkste hub ligt in Athene.

Aan boord

Sommige reizigers hebben hogere verwachtingen op het vlak van comfort en persoonlijke service. Daarom vinden we op de vluchten van Aegean Airlines twee reisklassen terug: economy en business.
De economy class heeft een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Het is een betaalbare manier van vliegen met een hoge graad van comfort. Op al haar internationale vluchten kan je heerlijk relaxen in een lederen zetel en biedt Aegean Airlines aan al haar reizigers gratis een warme maaltijd en dranken aan. Reizigers met een business class ticket van Aegean Airlines genieten van een aantal exclusieve voordelen.

Zo kan men gebruik maken van een aparte check-in en is er een hogere bagagelimiet. In het vliegtuig is er een speciaal ontworpen zetel, een uitgebreide maaltijdkeuze en een groot aanbod aan dranken. Toegang tot de lounges is eveneens inbegrepen.

GoLight en Flex

Heb je niet veel bagage nodig tijdens je reis? Dan zijn de GoLight economy tickets erg interessant. Dit zijn de voordeligste Aegean Arilines tickets als je enkel met handbagage reist (handbagage is beperkt tot één stuk van max. 8kg).
Daarnaast is er nog de Flex-formule. Flex staat voor ‘flexibility’ en zorgt ervoor dat je zonder extra kosten je vlucht kan wijzigen. Erg handig om snel je reisplannen aan te passen.

Check-in opties

Er zijn vier verschillende manieren om je Aegean Airlines vliegtickets in te checken. Eerst en vooral is er de klassieke incheckbalie op de luchthaven. In sommige luchthavens vind je bovendien een self-service kiosk. Tenslotte kan je via de website of mobiele site inchecken (beschikbaar van 48 uur tot 30 minuten voor vertrek).

Handbagage en ruimbagage

Net zoals bij de meeste andere luchtvaartmaatschappijen gelden er op alle Aegean Airlines vluchten bagagebeperkingen. Deze zijn afhankelijk van het soort ticket dat je gekocht hebt. In economy class mag je één stuk ruimbagage van max. 23kg inchecken. Bij business class zijn dit twee koffers van 32kg. Daarbovenop mag je een stuk handbagage meenemen met een maximumgewicht van 8kg. Dit zijn de maximale afmetingen van je handbagage : een lengte van 56 cm; een hoogte van 45 cm en breedte van 25 cm.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice