Vlieg met Aegean Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Aegean Airlines

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland. Ze geniet van een ijzersterke reputatie op het vlak van stiptheid, service en veiligheid. Gedurende vier opeenvolgende jaren (van 2009 tot 2013) werd Aegean Airlines dan ook uitgeroepen tot ‘Top Regional Airline in Europe’ door Skytrax.

Bestemmingen in Europa en Azië

Met meer dan 50 bestemmingen in Europa en Azië heeft deze luchtvaartmaatschappij een populair netwerk uitgebouwd. Jaarlijks kiezen ongeveer 6,5 miljoen reizigers voor een Aegean Airlines vlucht. In België maakt ze gebruik van de internationale luchthaven in Zaventem. Deze luchtvaartmaatschappij kreeg trouwens een ‘on-time award’ van Brussels Airport omdat meer dan 90% van alle Aegean Airlines vluchten op tijd landden en opstegen.

Aan boord

Sommige reizigers hebben hogere verwachtingen op het vlak van comfort en persoonlijke service. Daarom vinden we op de vluchten van Aegean Airlines twee reisklassen terug: economy en business.
De economy class heeft een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Het is een betaalbare manier van vliegen met een hoge graad van comfort. Tijdens de vlucht kan je heerlijk relaxen in een lederen zetel en worden er dranken, snacks en lichte maaltijden geserveerd.
Reizigers met een business class ticket van Aegean Airlines genieten van een aantal exclusieve voordelen.

Zo kan men gebruik maken van een aparte check-in en is er een hogere bagagelimiet. In het vliegtuig is er een speciaal ontworpen zetel, een uitgebreide maaltijdkeuze en een groot aanbod aan dranken. Toegang tot de lounges is eveneens inbegrepen.

GoLight en Flex

Heb je niet veel bagage nodig tijdens je reis? Dan zijn de GoLight economy tickets erg interessant. Dit zijn de voordeligste Aegean Arilines tickets als je enkel met handbagage reist (handbagage is beperkt tot max. 8kg).
Daarnaast is er nog de Flex-formule. Flex staat voor ‘flexibility’ en zorgt ervoor dat je zonder extra kosten je vlucht kan wijzigen. Erg handig om snel je reisplannen aan te passen.

Check-in opties

Er zijn vier verschillende manieren om je Aegean Airlines vliegtickets in te checken. Eerst en vooral is er de klassieke incheckbalie op de luchthaven. In sommige luchthavens vind je bovendien een self-service kiosk. Tenslotte kan je via de website of mobiele site inchecken (beschikbaar van 48 uur tot 30 minuten voor vertrek).

Handbagage en ruimbagage

Net zoals bij de meeste andere luchtvaartmaatschappijen gelden er op alle Aegean Airlines vluchten bagagebeperkingen. Deze zijn afhankelijk van het soort ticket dat je gekocht hebt. In de economy class mag je een koffer van 20kg inchecken. Bij business class zijn dit twee koffers van 32kg. Daarbovenop mag je een stuk handbagage meenemen met een maximumgewicht van 8kg. Handbagage mag niet groter zijn dan 55cm x 40cm x 20cm.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice