Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Vliegen met

Aegean Airlines

A3

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Aegean Airlines
Aanbiedingen
Inchecken
Bagage
Bestemmingen
Winactie

Goedkoop naar ruim 150 bestemmingen

Aegean Airlines

Vliegtickets Aegean Airlines

Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij. De maatschappij werd in 1992 opgericht. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance luchtvaartalliantie.

Aegean Airlines vliegt naar meer dan 150 bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Kun je niet wachten om met Aegean Airlines te vertrekken? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete bestemming!

Lees meer over:

Waarom Aegean Airlines vliegen?

1. Betrouwbare maatschappij

2. Punten sparen met Miles+Bonus

3. Gemakkelijk naar de Griekse eilanden

Met haar vluchten bereikt Aegean Airlines ruim 153 bestemmingen in Europa en een aantal bestemmingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Kijk binnen bij Aegean Airlines

Bagage Aegean Airlines

Bij Aegean Airlines mag je standaard één stuk handbagage van 8 kg en 56 x 45 x 25 cm groot gratis meenemen. Dit mag een trolley of een kleine tas zijn. Mocht je beide willen meenemen dan wordt aanbevolen om in plaats van de "light fare" de "flex of comfortflex fare" te boeken.

Ruimbagage
Voor de ruimbagage is er keuze uit 23 kg en 32 kg ingecheckte bagage. Hierdoor is het mogelijk om grote koffers mee te nemen op een vlucht van Aegean Airlines. Benieuwd naar de kosten per aantal kilo? Ga naar de uitgebreide pagina over de bagage bij Aegean Airlines.

Sparen: Miles + Bonus

Met het spaarprogramma van Aegean Airlines kan je Miles sparen voor kortingen. Miles spaar je door een vlucht bij Aegean Airlines te boeken en uit te voeren. De Miles die je daarna hebt gespaard kan je inwisselen voor kortingen. Denk hier bij aan kortingen op een vlucht, hotel, autoverhuur en nog veel meer.

Miles rekenmachine
Op de officiële site van Aegean Airlines staat een Miles rekenmachine die je kan helpen bij het uitrekenen van de hoeveelheid Miles die je krijgt als je een bepaalde route aflegt. Dankzij deze rekenmachine weet je gemakkelijk hoeveel vluchten je moet maken voor extra kortingen op je volgende vluchten!

Vliegen met Aegean Airlines: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Als je vliegt met Aegean Airlines kun je snel en gemakkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kun je inchecken via de Aegean Airlines incheckbalies of via de zelfservice kiosks op de luchthaven. In het laatste geval hoef je dus niet in de rij te staan. Verder kun je online inchecken via je computer of via je mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Online of mobiel inchecken kan tot 30 minuten voor vertrek, maar het verschilt per luchthaven. Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken bij Aegean Airlines voor meer informatie.

Speciale assistentie
Heb je assistentie nodig op de luchthaven? Denk aan een rolstoel of een begeleider? Via Aegean Airlines is het mogelijk om passende begeleiding aan te vragen voor op de luchthaven.

Lees meer

Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen
Ga je binnenkort op vakantie? Check dan gelijk of Aegean Airlines speciale aanbiedingen heeft richting jouw gewenste bestemming. Het kan namelijk voorkomen dat een airline (door diverse redenen) goedkope vliegtickets door het jaar heen aanbiedt.

Bestemmingen
Weet je nog niet waar de reis naar toe gaat en wil je wat inspiratie op doen? Kijk dan naar welke bestemmingen Aegean Airlines vliegt.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be