Vlieg met Aegean Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Aegean Airlines

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland. Ze geniet van een ijzersterke reputatie op het vlak van stiptheid, service en veiligheid. Sinds 2010 is Aegean Airlines lid van Star Alliance. In 2017 werd ze voor de 8ste keer sinds 2009 door Skytrax World Airline Awards uitgeroepen als beste regionale luchtvaartmaatschappij in Europa. In totaal omvat hun vloot 61 vliegtuigen.

Aegean Airlines bestemmingen

Met een vloot van 61 vliegtuigen, biedt Aegean Airlines vandaag haar klanten een netwerk van 160 bestemmingen in 45 landen aan. In Griekenland vliegt Aegean Airlines naar 34 verschillende luchthavens. Haar belangrijkste hub ligt in Athene.

Aan boord van Aegean Airlines

Aegean Airlines biedt een betaalbare manier van vliegen met een hoge graad van comfort. Op alle internationale vluchten kan je heerlijk relaxen in een lederen zetel en krijg je gratis een warme maaltijd en dranken aangeboden. Reizigers met een Business Class Ticket genieten van een aantal exclusieve voordelen.

Zo kan men gebruik maken van een aparte check-in en is er een hogere bagagelimiet. In het vliegtuig is er een speciaal ontworpen zetel, een uitgebreide maaltijdkeuze en een groot aanbod aan dranken. Toegang tot de lounges is eveneens inbegrepen.

Check-in opties

Er zijn verschillende manieren om je Aegean Airlines vliegtickets in te checken. Eerst en vooral is er de klassieke incheckbalie op de luchthaven. In sommige luchthavens vind je bovendien een self-service kiosk. Tenslotte kan je via de website of mobiele site inchecken (beschikbaar van 48 uur tot 30 minuten voor vertrek).

Handbagage en ruimbagage

Net zoals bij de meeste andere luchtvaartmaatschappijen gelden er op alle Aegean Airlines vluchten bagagebeperkingen. Deze zijn afhankelijk van het soort ticket dat je gekocht hebt. Lees altijd goed de bagageregels door zodat je weet welk gewicht en afmetingen toegelaten zijn, om onnodige extra kosten te vermijden.

GoLight en Flex

Heb je niet veel bagage nodig tijdens je reis? Dan zijn de GoLight economy tickets erg interessant. Dit zijn de voordeligste Aegean Arilines tickets als je enkel met handbagage reist (handbagage is beperkt tot één stuk van max. 8kg).
Daarnaast is er nog de Flex-formule. Flex staat voor ‘flexibility’ en zorgt ervoor dat je zonder extra kosten je vlucht kan wijzigen. Erg handig om snel je reisplannen aan te passen.

Economy Class

In Economy Class mag je één stuk handbagage meenemen (56x45x25cm) van max. 8kg. Daarnaast mag je nog 1 kleine tas (handtas, rugzakje, fototas, laptoptas) meenemen die past onder de stoel voor je. Als ruimbagage mag je 1 stuk van max. 23kg inchecken.

Meer info over de handbagageregelsBusiness Class

In Business Class mag je twee stuks handbagage meenemen (56x45x25cm max. 8kg en 45x35x20 van max 5kg). Daarnaast mag je nog 1 kleine tas (handtas, rugzakje, fototas, laptoptas) meenemen die past onder de stoel voor je. Als ruimbagage mag je bij business class twee koffers van 32kg inchecken.

Meer info over de ruimbagageregels* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice