Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Caribbean Airlines

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg met Caribbean Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Caribbean Airlines

Informatie over Caribbean Airlines

Zie jij jezelf al liggen onder de palmbomen op het strand van een van de vele eilanden in de Caraïben? Met Caribbean Airlines ben je er zo. Deze kleine vliegmaatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij van Trinidad en Tobago en is nog vrij jong: op 1 januari 2007 was de eerste vlucht.

De eerste tijd had Caribbean Airlines wekelijks 128 vluchten te verwerken naar 10 bestemmingen met slechts vijf Boeings 737-800. Hoewel je juist in zo'n drukke begintijd kinderziektes zou verwachten zoals vertragingen en zoekgeraakte bagage, scoorde de vliegmaatschappij de eerste twee maanden juist bovengemiddeld met een on-time performance van 93,9% en met minder dan één zoekgeraakte koffer. De vriendelijke glimlach van de medewerkers en het swingende logo op de vliegtuigromp brengen je al vóór je reis in een tropische stemming.

Vliegen met Carribean Airlines

Tegenwoordig heeft de vliegmaatschappij wekelijks 600 vluchten op 18 bestemmingen met een uitgebreide vloot van twaalf Boeing 737-800 en vijf ATR72-600 vliegtuigen. Naast het Caraïbisch gebied vliegt Caribbean Airlines ook op Noord- en Zuid-Amerika en op Londen.

De slogan The Warmth Of The Islands is niet toevallig gekozen. De vliegmaatschappij werd zeven achtereenvolgende jaren onderscheiden met de Leading Caribbean Airline Award. Nog steeds ligt het aantal vertragingen of zoekgeraakte koffers ver beneden het gemiddelde. Bovendien probeert het bedrijf de tijdens de vluchten uitgestoten CO2 te compenseren door te investeren in duurzame milieuprojecten. Ben je van plan om je vakantie in de Caraïben door te brengen? Boek dan snel je tickets!

Reisklassen bij Caribbean Airlines

Je tropische ervaring begint al aan boord met de catering. Het menu bevat zowel Caribische als westerse hapjes en drankjes. Als je Business Class vliegt, kun je ook kiezen uit diverse alcoholhoudende dranken uit Jamaica en Trinidad en Tobago, zoals Angostura en Appleton Rum. Als je specifieke maaltijdwensen hebt, dan kun je deze altijd vooraf aangeven, ongeacht of je Business of Economy Class vliegt. In de Business Class kun je heerlijk zitten in de Business Class Lounge, die je niet alleen comfort, maar ook privacy biedt.

Club Caribbean Member

Vlieg je vaker met Caribbean Airlines? Dan loont het zich om je aan te melden als Club Caribbean member. Hiermee geniet je van vele voordelen, zoals korting in hotels in het Caraïbisch gebied, korting in de duty-free shop op Piarco Airport op Trinidad en je neemt automatisch deel aan het Caribbean Miles spaarprogramma, waarmee je punten spaart voor bijvoorbeeld een vlucht in de Business Class.

Inchecken bij Caribbean Airlines

Wil je niet in de rij bij de incheckbalie staan? Bij Caribbean Airlines kun je heel eenvoudig online inchecken. Dat kan al vanaf 24 uur tot uiterlijk 3 uur van tevoren. Je kiest zelf je stoel. Je hoeft dan alleen nog maar je boarding pass en je check-in gegevens te printen. Ten slotte is Caribbean Airlines zeer hulpvaardig als je door een beperking extra begeleiding nodig hebt. Heb je een hulphond? Deze mag mee in de cabine, als hij onder je stoel blijft liggen. Geef het van tevoren wel even aan.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets Caribbean Airlines

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Caribbean Airlines vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Caribbean Airlines

Van plan om een vliegreis met Caribbean Airlines te boeken? Goedkope Caribbean Airlines vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Caribbean Airlines vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Caribbean Airlines Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be