Vlieg met Qatar Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Qatar Airways

In relatief korte tijd is Qatar Airways uitgegroeid tot een wereldbekende luchtvaartmaatschappij. Ze staat bekend om haar uitmuntende dienstverlening en moderne vliegtuigen. Bovendien werd Qatar Airways in 2015 uitgeroepen tot ‘World's Best Airline’ door Skytrax.

Qatar Airways bestemmingen

Qatar Airways is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die naar alle continenten vliegt. In totaal bedient ze 128 bestemmingen in 69 landen. De kans is dus groot dat je een Qatar Airways vlucht vindt die perfect bij je reistraject past.

Deze luchtvaartmaatschappij begon haar activiteiten in 1997 met slechts vier vliegtuigen. Vandaag de dag kan ze rekenen op een vloot van 125 toestellen om jaarlijks ongeveer 18 miljoen passagiers te vervoeren. Met een gemiddelde leeftijd van slechts 5,3 jaar heeft Qatar Airways een relatief nieuwe vloot.

"Best Cabin Crew in the Middle East"

Tijdens de vluchten van Qatar Airways kan je – in eender welke reisklasse – genieten van een uitstekende service. Qatar Airways kreeg immers gedurende 7 opeenvolgende jaren de award voor ‘Best Cabin Crew in the Middle East’.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice