Met Qatar Airways nieuwe plekken verkennen

Boek vandaag en reis wanneer je wilt

Qatar Airways biedt jou flexibiliteit rondom jouw reisplannen. Zo is het mogelijk om vandaag een vliegticket te boeken en deze flexibel te wijzigen indien nodig. Dit geldt voor alle tickets die bij Qatar Airways voor 31 december 2020 worden geboekt.

Bovendien zorgt Qatar Airways er ook voor dat jij veilig op je bestemming aan kan komen met vernieuwde veiligheidsmaatregelen en vernieuwde hygiënische maatregelen. Zo kan jij vanaf de check-in tot aan jouw vakantiebestemming met een gerust hart op reis.

Boek daarom jouw ticket met vertrouwen bij het betrouwbare Qatar Airways en geniet van vele voordelen. Bekijk altijd de site van de luchtvaartsmaatschappij voor meer informatie.

De kleine lettertjes:

  • De flexibiliteit van Qatar Airways is op dit moment geldig tot en met 31 december 2020.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • De tarieven zijn inclusief toepasselijke belastingen en brandstoftoeslagen voor een retourvlucht met Qatar Airways. De berekening wordt getoond in het online boekingsproces.
  • De tarieven zijn correct op het moment van publicatie; De niveaus kunnen echter variëren op basis van schommelingen in het belastingbedrag.
  • Ga voor de laatste updates altijd naar de officiële site van Qatar Airways.
  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice