Samen de wereld over vliegen | Qatar Airways

Meer redenen om jouw vliegticket bij Qatar Airways te boeken

De coronapandemie is voor de meeste airlines één van de grootste uitdagingen ooit geweest. Toch heeft Qatar Airways het voor elkaar gekregen om door een flexibel netwerk nog steeds meer dan 1,8 miljoen passagiers naar huis te brengen. Qatar Airways werkt namelijk nauw samen met regeringen en bedrijven over de hele wereld om mensen te helpen herenigen met hun geliefden!

Qatar Airways biedt meer wereldwijde connecties dan andere luchtvaartmaatschappijen.
De jonge en duurzame vloot van Qatar Airways is tijdens de coronapandemie blijven vliegen. Hierdoor kon de luchtvaartmaatschappij zijn wereldwijde netwerk opbouwen tot meer dan 650 wekelijkse vluchten naar meer dan 85 bestemmingen.

Qatar Airways is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld met een 5 sterren COVID-19 Airline Safety Rating van Skytrax.
De veiligheidsmaatregelen voor passagiers en cabinepersoneel aan boord van Qatar Airways zijn uitstekend. Zo krijgt het cabinepersoneel persoonlijke beschermingsmiddelen en krijgen de passagiers een gratis beschermingspakket.

Qatar Airways wordt de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die passagiers de 100% 'Zero-Touch' entertainment technologie aanbiedt.
Passagiers die reizen met een Airbus A350 van Qatar Airways zullen binnenkort toegang hebben tot het vernieuwde in-flight entertainment systeem. Dit systeem werkt via jouw eigen telefoon of laptop, waardoor je het scherm in het vliegtuig niet hoeft aan te raken en het risico op COVID-19 flink afneemt.

Bovendien kunnen passagiers die Business Class vliegen gebruik maken van de verbeterde privacy in de Qsuite. Met sluitende deuren zit jij in deze suites tijdens een vlucht helemaal in jouw eigen wereld.

Schoonmaakmaatregelen Hamad International Airport
Daarnaast heeft Hamad International Airport (HIA), de thuisbasis en hub van Qatar Airways, strenge schoonmaakprocedures en sociale afstandsmaatregelen in de terminals toegepast. Zo worden de contactpunten voor passagiers, zoals de douane, om de 10-15 minuten schoongemaakt. De gates worden na elke vlucht schoongemaakt.

Qatar Airways denkt aan het milieu
Ook kunnen milieubewuste passagiers gerust met Qatar Airways vliegen, omdat zij continu de markt in de gaten houden om zowel de passagiers- als vrachtvraag te beoordelen. Zo kan Qatar Airways op verschillende routes vliegtuigen efficiënt inzetten. Bovendien heeft Qatar Airways ervoor gekozen om met de groenere Airbus A350 te vliegen en de Airbus 380's aan de grond te houden om CO-2 uitstoot tijdens de coronapanemie te minderen.

Onbezorgd vluchten boeken
Passagiers kunnen bij Qatar Airways onbezorgd vluchten boeken sinds het mogelijk is om onbeperkt jouw vluchtdatum te wijzigen of jouw geld terug te vragen voor tickets die voor 30 april 2021 zijn geboekt en voor 31 december 2021 vertrekken. Ga voor de volledige voorwaarden naar de site van Qatar Airways.

Qatar Airways - Je kunt op ons vertrouwen.

Kleine lettertjes:

  • Aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van online boeken bij Qatar Airways.
  • Tarieven zijn inclusief toepasselijke belastingen en brandstoftoeslagen voor een retourvlucht met Qatar Airways. De uitsplitsing zal worden getoond tijdens het online boekingsproces. De tarieven zijn correct op het moment van publicatie; de niveaus kunnen echter variëren op basis van schommelingen in het belastingbedrag.
  • Raadpleeg de individuele tariefregels voor gedetailleerde voorwaarden.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice