Samen de wereld over vliegen | Qatar Airways

Qatar Airways 25e verjaardag deals

Ter viering van Qatar Airways' 25ste verjaardag, kun je het jaar beginnen met de beste deals voor jouw volgende vakantie.

Begin vandaag nog met het plannen van jouw volgende avontuur en ontdek betoverende bestemmingen!

Gerandeerde flexibiliteit

Plan vooruit in de wetenschap dat je gedekt bent met de hoogste veiligheidsnormen en gegarandeerde flexibiliteit. Vlieg veilig met Qatar Airways op een groeiend netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd.

Bekijk alle informatie.

5-Sterren COVID-19 veiligheidsrating

5-Sterren Luchtvaartmaatschappij, 5-Sterren Luchthaven bij Hamad International Airport, Qatar Airways is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die de 5-Sterren COVID-19 behaalt.

Kleine lettertjes:

  • Aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van online boeken bij Qatar Airways.
  • Tarieven zijn inclusief toepasselijke belastingen en brandstoftoeslagen voor een retourvlucht met Qatar Airways. De uitsplitsing van de kosten zal worden getoond tijdens het online boekingsproces. De tarieven zijn correct op het moment van publicatie; de niveaus kunnen echter variëren op basis van schommelingen in het belastingbedrag.
  • Raadpleeg de individuele tariefregels voor gedetailleerde voorwaarden.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice