Vlieg met Air France voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Air France

Air France vluchten

Air France is, zoals de naam al doet vermoeden, de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk. In 2004 fuseerde Air France met KLM om beter te concurreren met andere luchtvaartmaatschappijen. Bovendien zorgt deze fusie ervoor dat de vliegtickets van Air France betaalbaar blijven.

Air France bestemmingen

Air France vliegt naar 164 luchthavens in 93 landen. 35 van deze bestemmingen bevinden zich in Frankrijk zelf. Meer dan 60 miljoen reizigers maken jaarlijks gebruik van een Air France vlucht. Om al deze reizigers te vervoeren bouwde Air France een indrukwekkende vloot uit van maar liefst 250 vliegtuigen. Air France was tevens een van de eerste vliegtuigmaatschappijen die de nieuwste Airbus 380 in gebruik nam.

Reisklassen en comfort

Er zijn 4 soorten Air France tickets beschikbaar: economy, premium economy, business en la première.

In de economy class geniet je van comfortabele zetels, heerlijke maaltijden en de gastvrijheid waarvoor Frankrijk bekend staat. Zo kan je lekker ontspannen van je vlucht genieten.

Premium economy reizigers kunnen sneller inchecken en meer bagage meenemen. Daarnaast heb je meer ruimte in het vliegtuig, zowel voor jezelf als je handbagage. Een uitgebreide maaltijd is bij deze Air France tickets eveneens inbegrepen.

De business class van Air France doet hier nog een schepje bovenop. Gratis toegang tot de lounges, ruimere zitplaatsen en extra bagage zijn enkele voorbeelden van de extra’s waar business class passagiers op kunnen rekenen.

Als je echt als een koning(in) behandelt wil worden, kies je best voor La Première. Hier draait alles rond luxe en comfort. De zetels van deze reisklasse bieden een ongeëvenaard comfort en hebben zelfs een massagefunctie. Tijdens de vlucht kan je proeven van verrukkelijke maaltijden die door sterrenchefs werden samengesteld. Kortom; tijdens deze Air France vluchten zal je niets tekort komen.

A-la-carte diensten

Op de vluchten van Air France kan je bovendien profiteren van een a-la-carte service. Dit wil zeggen dat je op basis van je behoeften je reiservaring volledig kan personaliseren. Bij aankoop van je Air France vliegticket kan je bepaalde extra’s bijboeken zoals een zetel met extra beenruimte, een hogere bagagelimiet, speciale maaltijden en een persoonlijke service op de luchthaven.

Bagage bij Air France

Zoals bij de meeste andere luchtvaartmaatschappijen gelden er ook op de vluchten van Air France bepaalde beperkingen op het vlak van bagage. In de economy class mag je 1 stuk handbagage van max. 12kg. meenemen. Passagiers met een business class ticket van Air France mogen 2 stukken bagage meenemen met een totaalgewicht van 18 kg.

Ruimbagage is beperkt tot 23 kg en 32 kg voor business class reizigers. Vergeet niet om de info op je tickets van Air France na te kijken: afhankelijk van je reisklasse en bestemming kunnen er andere bagagebeperking gelden.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice