Vlieg voordelig naar Londen

Vliegtickets Londen

Aan de oevers van de Theems, in het zuidoosten van Engeland, ligt Londen. Dit is misschien wel de grootste en wellicht ook de mooiste stad van gans Europa. Deze gigantische metropool heeft een oppervlakte van 1000 vierkante kilometer en er wonen meer dan zeven miljoen mensen. Winkels, bars, restaurants, musea, theaters en bijzondere activiteiten zijn er in overvloed. Londen is een uitgebreid bezoek dus meer dan waard.

Heb je zin in een vliegreis naar Londen? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres! In een oogopslag zie je alle beschikbare vluchten. Een plaatsje reserveren is een fluitje van een cent. Bovendien is het mogelijk om meteen een hotelovernachting of huurwagen vast te leggen.

Hoe vliegen naar Londen?

Luchtvaartmaatschappijen - wie vliegt er naar Londen?

Vanaf Brussel kun je vliegen met Brussels Airlines en British Airways naar Heathrow.
Vanaf Antwerpen vlieg je met Flybe en VLM. Vanaf Eindhoven vlieg je met Ryanair.

Wat te doen in Londen?

Als je er bent, en je hebt alle "gewone" dingen als gezien zoals de Big Ben, Buckingham Palace en London Bridge - wat kan je er dan nog doen?

Bezienswaardigheden Londen

Met een vliegticket naar Londen kom je in een van de meest trendy steden terecht. Aan foodmarkets, pubcrawls, bijzondere activiteiten of bezienswaardigheden is er dan ook geen gebrek. Je kan er bijvoorbeeld de stadswijken St-James, Mayfair en Picadilly (tussen Trafalgar Square en Buckingham Palace) bezoeken —fascinerende buurten met heel wat pracht en praal. Maar je kan er ook het financiële en commerciële hart (de City) gaan opzoeken. Hier tref je een uiterst interessante mix van hedendaagse architectuur en historische steegjes, markten en gebouwen.

De Londense parken

De meer dan 100 parken bieden voor vele Londenaren een kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Tegenover Chelsea, aan de zuidkant van de Theems, ligt Battersea Park. Dit park moet u zeker bezoeken tijdens de zomermaanden wanneer er verschillende evenementen en filmvoorstellingen plaatsvinden. Het wereldmonument Greenwich Park mag je ook niet missen. Het biedt een uniek uitzicht op het National Maritime Museum.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Londen heeft een gematigd zeeklimaat met vochtige winters en zachte zomers.
  • Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België.
  • Valuta: de Engelse Pond.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Londen

Klaar om Londen te verkennen, maar ben je nog op zoek naar betaalbare tickets? Dan kunnen wij je helpen. Via CheapTickets vind je in een handomdraai de goedkoopste vluchten naar Londen. Kies een vertrekdatum en we tonen je meteen de meest interessante vluchtopties. Heb je een vlucht naar Londen gevonden? Boek dan meteen een of meerdere plaatsen via onze site. Vliegtickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice