Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

London Luton Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar London Luton Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar London Luton Airport

London Luton Airport

Vertrek van en naar London Luton Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

London Luton Airport in 't kort

London Luton Airport is één van de vier luchthavens van Londen en is dé lowcost airline luchthaven van Londen. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 51 kilometer ten noorden van Londen zelf. Je staat dus binnen anderhalf uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op London Luton Airport

Parkeren op London Luton Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf London Luton Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar London Luton Airport >>

Airlines en bestemmingen van London Luton Airport

Grote lowbudget airlines als Ryanair, easyJet, Vueling en Wizz Air vliegen naar en vanaf London Luton Airport. London Luton Airport is de belangrijkste hub van easyJet, Ryanair en Monarch Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is London Luton Airport de drukste luchthaven van Londen als het gaat om lowcost airlines. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen (voornamelijk bestemmingen binnen Europa).
Alles over de airlines en bestemmingen van London Luton Airport >>

Voorzieningen op London Luton Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via London Luton Airport naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op London Luton Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar London Luton Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar London Luton Airport in Engeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar London Luton Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be