Vlieg met British Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over British Airways

British Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk. Ze vliegen vooral vanaf Londen Gatwick en Londen Heathrow, waar je vluchten van British Airways naar meer dan 150 bestemmingen over heel de wereld kan vinden. British Airways is een van de weinige airlines die nog naar alle 6 bewoonde continenten vluchten aanbiedt.

Samen met een aantal andere airlines vormt British Airways de Oneworld alliantie. Dankzij samenwerkingen met American Airlines en Iberia, vlieg je via Londen zeer voordelig naar bestemmingen wereldwijd.

British Airways bestemmingen

De populairste bestemmingen van British Airways vanaf Brussel zijn Londen, New York, Johannesburg, San Francisco, Edinburgh en Los Angeles.

Reisklassen British Airways

Wanneer je een vlucht bij British Airways boekt, kan je kiezen uit 4 verschillende reisklassen:

In Economy class ervaar je de beste basis service aan een redelijke prijs. Kies je voor Premium Economy dan worden je voordelen uitgebreid tot meer comfort en privacy. In Business class geniet je tijdens je vlucht van lekkere maaltijden en drankjes, toegang tot de lounge ruimte, extra ruimte om te werken of te ontspannen en flat beds op lange afstandsvluchten. In First class beleef je de meest luxueuze vliegreis. Je geniet van uitstekende service en buitengewoon comfort van het moment dat je ingecheckt bent tot en met de landing.

The Executive Club

Omdat British Airways vluchten aanbiedt naar bestemmingen wereldwijd, is het een goed idee om je lid te maken van het frequent flyer programma van British Airways. Het loyalty programma heet the Executive Club en geeft je toegang tot speciale lounges en wachtrijen met voorrang. In de luchthavens waar British Airways zelf geen lounge heeft, krijg je toegang meestal tot de lounge van een partnerairline.

British Airways vliegtickets

Op CheapTickets.be vind je goedkope vliegtuigtickets naar alle bestemmingen waar British Airways heen vliegt. Voor alle 6 werelddelen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hieronder de topbestemmingen op een rijtje gezet, maar je kan ook simpelweg jouw favoriete vakantieplaats ingeven in de zoekbox hierboven. Zo vind je snel alle goedkope vluchten.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice