Vliegtickets New York

New York is de grootste stad van Amerika en zonder twijfel de bekendste stad ter wereld. Ze staat dan ook erg hoog op menig lijstje van droombestemmingen. Er is zoveel te zien en te beleven dat je er gerust een hele week kan doorbrengen. Tijdens een vliegreis naar New York zal je jezelf dus geen moment vervelen.

Op stap in de Big Apple

Tijdens een vliegreis naar New York kan je een heleboel trekpleisters bezoeken. De bekendste bezienswaardigheden zijn uiteraard het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park en het Metropolitan Museum of Art. Maar ook tijdens een doodgewone wandeling valt er heel wat te beleven. Overal zie je goochelaars, straatmuzikanten en vuurspuwers aan het werk. Dit is slechts het tipje van de sluier.

Vakantie of citytrip?

New York is altijd al een populaire citytrip bestemming geweest. Er is zoveel te doen dat je er gerust een langere vakantie kan doorbrengen. Voor een lange vakantie of een korte citytrip; de voordeligste tickets naar New York vind je altijd bij CheapTickets!

Vliegen naar New York

Voor betaalbare vliegtickets moet je bij CheapTickets zijn. Via onze site vind je meteen de meest voordelige vluchten naar New York. We bewijzen nogmaals dat vliegen helemaal niet duur hoeft te zijn.

Algemene informatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 25°C. De gemiddelde wintertemperatuur is er 5°C.
  • Tijdsverschil: 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de US Dollar.
  • Taal: Amerikaans Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Amerika!

Je kan veel tijd verliezen met eindeloos zoeken en vergelijken van vliegtuigtickets. Gelukkig is er CheapTickets.be. Op onze site krijg je meteen een overzicht van de tickets van alle luchtvaartmaatschappijen.

In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat je eenvoudig kan beslissen. Bovendien kan je via CheapTickets meteen een plaatsje op een vlucht naar New York reserveren. Behalve vliegtickets vind je ook hotelovernachtingen en huurwagens aan de beste prijs. Een vliegreis naar New York was dus nooit zo interessant!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar New York

Droom je al lang van een onvergetelijke vliegreis naar New York? Zoek je enkel nog een goedkope vlucht? Dan ben je aan het juiste adres. Via onze handige zoekfunctie vind je super snel de goedkoopste vluchten naar New York. Kies een vertrekdatum en we tonen je in eenn handig overzicht alle beschikbare vliegtickets, zodat je meteen ziet welke de goedkoopste zijn. Je hoeft enkel nog te kiezen en te boeken.

Dankzij deze goedkope tickets naar New York kan je heel wat geld uitsparen. Je hebt dus een extra portie zakgeld voor je vakantie. Zo kan je ten volle van de Big Apple genieten.