Amerika: overweldigend bijzonder!

Vliegtickets Verenigde Staten - Amerika

De Verenigde Staten van Amerika is bij veel mensen een must-see. Het is een van de grootste en meest diverse landen ter wereld. De gigantische steden en adembenemende natuur maken van dit land een erg interessante reisbestemming.

Oostkust of Westkust

Als je een vliegreis naar de Verenigde Staten boekt, ben je vrijwel verplicht om een vliegticket te kopen (een cruise is het enige andere alternatief). De meeste vluchten naar de Verenigde Staten hebben de oost- of westkust als bestemming. In het oosten vind je populaire steden als New York, Washington D.C. en Miami, in het westen Los Angeles, Las Vegas en San Diego.

Vliegen naar de Verenigde Staten

Spijtig genoeg laten heel wat toeristen zich afschrikken door de kostprijs van een vliegticket. Wij willen echter aantonen dat er ook goedkope vluchten naar de Verenigde Staten te vinden zijn. Kies je bestemming of bestemmingen uit onderstaande lijst en de zoekmachine doet de rest! De goedkoopste vliegtickets vind je bij CheapTickets.be. Ook op zoek naar een hotel of huurauto? Kijk op onze website voor alle mogelijkheden.

Populairste bestemmingen Amerika

Auto huren in Amerika?

Amerika is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.be! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute langs de westkust voor je uit.

Meer vliegtickets naar Amerika

Toch naar een andere bestemming in Amerika? Check ze hier allemaal!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Vertel over deze pagina

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Gigantische steden

De Verenigde Staten staat vooral bekend om haar enorme steden. De gezellige drukte en gigantische wolkenkrabbers spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Er is zoveel te zien en te beleven dat je jezelf geen moment zal vervelen. Het is dan ook geen verrassing dat heel wat reizigers speciaal hiervoor een vliegticket naar de Verenigde Staten kopen.

Verrassende natuur

Als je aan de Verenigde Staten denkt, denk je niet meteen aan natuur. Nochtans heeft het land heel wat natuurlijke schoonheid te bieden. Er zijn onmetelijke woestijnen en immense bossen te vinden. Uitgebreide bergketens en skigebieden zijn eveneens aanwezig. Ook voor natuurliefhebbers is een vlucht naar de Verenigde Staten dus het overwegen waard.

Goedkoop vliegen naar de Verenigde Staten

Is de Verenigde Staten een onbereikbare bestemming? Helemaal niet! CheapTickets.be toont nogmaals dat vliegen helemaal niet duur hoeft te zijn. Er zijn namelijk heel wat goedkope vliegtickets naar de Verenigde Staten te vinden. Wij helpen je maar al te graag bij je zoektocht!