Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Massachusetts

Boston

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar vrijheid op de Freedom Trail

Vliegtickets Boston

Boston is de hoofdstad van Massachusets en een van de oudste steden van de VS. Het is ook een van de rijkere steden van het land en zeker een bezoek waard tijdens een reis naar de oostkust van Amerika.

Op reis naar Boston

Het Waterfront en Quincy Market zijn twee moderne wijken met mooie shops en uitstekende restaurants. North End is de etnische buurt met een interessante mix van culturen. Er zijn tevens vele gezellige restaurants waar je kan proeven van gerechten van over de hele wereld. Om lekker te eten kan je ook in Back Bay terecht, de yuppie wijk van Boston.

Boston en omgeving

De omgeving rond Boston is natuurlijk bekend voor de diverse universiteiten die er gevestigd zijn zoals Cambridge en Harvard. De omgeving rond deze universiteiten heeft een erg levendige sfeer dankzij de vele studenten. Daarnaast zijn er tal van uitgaansmogelijkheden.

Maar daar stopt het niet. Vanuit de stad kan je makkelijk het prachtige Vermont en New Hampshire bezoeken - een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Boston.

Vliegen naar Boston

Voor goedkope vliegtickets naar Boston moet je bij CheapTickets.be zijn. Waarom? Omdat je bij ons altijd van de scherpste prijzen profiteert. Onze database bevat de actuele tarieven van alle maatschappijen zodat je direct het meest voordelige ticket naar Boston vindt. Je kan zelfs via onze site een plaatsje reserveren. Het kan allemaal online, 24 uur op 24 en 7 dagen per week!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: vergelijkbaar met België (koude winters, aangename zomers).
  • Tijdsverschil: 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de US Dollar.
  • Taal: Amerikaans Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Amerika!

CheapTickets.be is een online reisshop waar je steeds de beste prijzen vindt voor vluchten naar Boston en andere bestemmingen in de Verenigde Staten. Maar je kan ook voor bepaalde extra’s bij ons terecht, zoals hotelkamers en huurwagens. Zelfs met een reisverzekering kunnen wij jou helpen. Boek alles supereenvoudig online aan de beste voorwaarden en geniet van een onvergetelijke reis!

Naar Boston vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets naar Boston

Wil je op een voordelige manier naar Boston vliegen? CheapTickets.be staat voor jou klaar! Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle beschikbare vliegtuigtickets naar Boston. Vergelijk ze, maak een keuze en boek je tickets online. Onze online reiswinkel is altijd open. Je kan dus zelfs in het holst van de nacht bij ons terecht voor een vlucht naar Boston.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be