Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Maryland

Baltimore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Baltimore

Vliegtickets Baltimore

Baltimore is met meer dan 600.000 inwoners de grootste stad in de Amerikaanse staat Maryland, in het oosten van het land. Het is een mooie havenstad en staat vooral bekend om haar zeevruchten.

Haven

De haven van Baltimore heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen. Dat is geen verrassing, want niet alleen de haven is mooi om te zien, ook de omliggende historische wijken met winkels en restaurants is de moeite waard. Samen met de haven wordt dit populaire gebied ook wel de Inner Harbor genoemd.

Hier vind je tevens het Baltimore Aquarium, waar onder andere haaien, schildpadden en een groot aantal tropische vissen te bewonderen zijn. Daarnaast is er een dolfijnenbassin waar spetterende shows worden gegeven.

Musea in Baltimore

Ook museumliefhebbers komen aan hun trekken tijdens een vliegreis naar Baltimore. Het Baltimore en Ohio Railroad Museum heeft een mooie collectie historische locomotieven. Je komt er alles te weten over de geschiedenis van de spoorwegen. Het kunstmuseum van Baltimore is het grootste kunstmuseum in Maryland. Het museum heeft een internationale collectie 19e-eeuwse, moderne- en hedendaagse kunst. Je vindt er onder andere werken van de wereldberoemde Franse kunstschilder Henry Matisse.

Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de Sherwood tuinen. Mei en april zijn de beste tijden om dit park te bezoeken; dan staan de grote tulpenperken in bloei.

Vliegen naar Baltimore

Zou je graag op een voordelige manier een vliegticket naar Baltimore boeken? Zoek dan niet verder, want wij hebben reeds een overzicht gemaakt van de prijzen van alle maatschappijen. Zo vind je direct de goedkoopste vlucht naar Baltimore. Maar er is meer. Je kan zelfs online een plaatsje reserveren via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag geopend.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld -0,1°C.
  • Tijdsverschil: Het is er 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Amerika!

De laagste tarieven voor vluchten naar Baltimore vind je op CheapTickets.be. Goedkoop vliegen kan altijd, omdat de site 24 uur per dag en 7 dagen per week online en up-to-date is. Boek jouw vliegtickets online en profiteer ook van de beste aanbiedingen voor hotelkamers en huurauto’s.

Naar Baltimore vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets naar Baltimore

Zoek je voordelige vliegtickets naar Baltimore? Maak dan gebruik van onze zoekmachine. Hiermee kan je in een oogwenk de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen opvragen. Vergelijk ze, maak een keuze en boek het goedkoopste ticket naar Baltimore online. Onze ticketshop is altijd open.

Ken je ons flight alert system al? Met dit systeem zie je meteen de nieuwste promoties op vluchten naar Baltimore. Zo profiteer je steeds van de beste deals.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be