Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

District of Columbia (DC)

Washington

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zwaaien naar de President

Vliegtickets naar Washington DC

Washington DC is de hoofdstad van de Verenigde Staten en een van de populairste Amerikaanse vakantiebestemmingen. Het is het politieke hart van het land en heeft dan ook een heleboel interessante bezienswaardigheden.

Wat is er te zien in Washington?

Het Witte Huis, Het Capitool en het Pentagon zijn natuurlijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het Witte Huis hoeft geen introductie. Dit iconische gebouw ken je waarschijnlijk van films en televisieprogramma’s. Het Capitool is de werkplaats van de Amerikaanse volksvertegenwoordigers en het Pentagon, in het nabijgelegen Arlington, is het hoofdkwartier van de Amerikaanse defensie.

Amerikaanse geschiedenis

De hoofdstad is een paradijs voor liefhebbers van Amerikaanse geschiedenis. Je vindt er talrijke musea, zoals het Air and Space Museum, the Museum of National History en The National Gallery. Maar je ontdekt er ook een aantal belangrijke monumenten, zoals de Obelisk van Washington, met 169 meter de hoogste obelisk ter wereld.

Voor uitstapjes kan je tevens in de ruime regio rond Washington terecht. Ook daar is heel wat te zien en te beleven. Eén ding is zeker: tijdens een vliegreis naar Washington DC zal je jezelf nooit vervelen!

Vliegen naar Washington

Voor goedkope vliegtickets naar Washington DC ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Kies een reisperiode, klik op de zoekknop en je krijgt een duidelijk overzicht van de vluchten van alle aanbieders. Zit er iets interessant tussen? Koop dan jouw tickets naar Washington DC via onze online ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Wacht dus niet langer en ontdek zelf waarom wij CheapTickets.be heten!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: heet en vochtig tijdens de zomer en zeer aangenaam in de lente en de herfst.
  • Tijdsverschil: 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: de US Dollar.
  • Taal: Amerikaans Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Amerika!

Voor de goedkoopste vliegtuigtickets naar Washington hoeft je echt niet verder te zoeken. Via onze zoekmachine heb je immers in een handomdraai de beste tarieven gevonden. Maar daar stopt het niet. CheapTickets.be heeft immers veel meer in petto. Wij hebben naast vliegtickets ook hotels, huurwagens, reisverzekeringen en compleet verzorgde vakanties. Dag en nacht kan je alles online boeken. Een onvergetelijke vliegreis begint dus steeds op CheapTickets.be!

Naar Washington vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets naar Washington DC

Wil je niet te veel betalen voor een ticket naar Washington DC in de Verenigde Staten? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier vergelijk je snel en eenvoudig de tarieven van alle maatschappijen, zodat je 100% zeker bent van de scherpste prijzen. Bovendien reserveer je in 1-2-3 een vlucht naar Washington via onze online reiswinkel. Het is werkelijk een fluitje van een cent.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be