Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Georgia

Atlanta

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zuidelijke gastvrijheid

Vliegtickets Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van de staat Georgia en ligt in het zuidoosten van de VS. Het is het belangrijk industrie-, handels- en financieel centrum van de regio en het is de thuisbasis van een aantal wereldberoemde merken zoals Coca Cola en CNN. Atlanta heeft ook het drukste vliegveld ter wereld met 80 miljoen passagiers per jaar!

Bezienswaardigheden in Atlanta

Een vliegreis naar Atlanta is niet compleet zonder een bezoek aan een van de vele musea. Aanraders zijn de Atlanta Botanical Gardens, de World of Coca Cola en de CNN studio’s.
Je kan natuurlijk ook een baseball game van de Atlanta Braves bijwonen en het Amerikaanse enthousiasme voor de sport van dichtbij meemaken. Ben je een natuurliefhebber? Dan moet je zeker het mooie Stone Mountain Park bezoeken.

Activiteiten

Langs de kust van Georgia zijn er prachtige stranden en eilanden (de Golden Isles). Je vindt er een van de meest ongerepte natuurgebieden van Amerika, het Okefenokee moeras. Het is een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Vliegen naar Atlanta

Voor goedkope vliegtickets naar Atlanta moet je bij CheapTickets.be zijn. Hier ontdek je steeds de beste deals omdat je de prijzen van de verschillende airlines in één oogopslag kan vergelijken. Nadat je jouw vertrekdatum hebt aangeduid in het zoekvenster, krijg je onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets te zien.

Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en er de interessantste uit te kiezen. Het zelfs mogelijk om online een ticket naar Atlanta te reserveren. Dit kan online, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor jouw vliegtuigtickets.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: aangename temperaturen tussen april en oktober.
  • Tijdsverschil: 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de US Dollar.
  • Taal: Amerikaans-Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Amerika!

Goedkope vliegtuigtickets naar Atlanta in de Verenigde Staten zijn snel en eenvoudig te vinden op CheapTickets.be. Maar ook voor een leuk hotel of een huurwagen kan je bij ons terecht. Neem een kijkje op onze website, ontdek het uitgebreide aanbod en sta versteld van de scherpe prijzen. Waar wacht je dus nog op?

Naar Atlanta vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets naar Atlanta

Geniet van een fantastische vliegreis naar Atlanta zonder een fortuin uit te geven aan tickets door de prijzen van alle airlines te vergelijken op CheapTickets.be. Het is razendsnel en supereenvoudig. Kies een vertrekdatum, klik op de zoekknop en je krijgt meteen een overzicht van alle vluchten naar Atlanta. Je hoeft enkel nog een keuze te maken en tickets te reserveren.

Een uitgebreid aanbod, de scherpste prijzen en een uitstekende service … het is geen verrassing dat jaarlijks duizenden toeristen een ticket naar Atlanta boeken via CheapTickets.be. Neem een kijkje op onze website en ontdek zelf waarom deze mensen voor ons kozen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be