Vlieg voordelig naar Los Angeles

Vliegtickets Los Angeles

Los Angeles (ook wel LA genoemd) ligt aan de westkust van de Verenigde Staten. Het is een wereldstad met vele stranden, waaronder het bekende Venice Beach. Bovendien is er het hele jaar door een uiterst aangenaam klimaat.

Filmsterren

Los Angeles is de thuisbasis van alle bekende filmsterren. Nergens anders heb je meer kans om een echte filmster te ontmoeten. In Beverly Hills of Melrose vind je de riante villa’s van de echte celebrities. Maar er valt natuurlijk nog veel meer te beleven...

LA en omgeving

Net als in de andere grote Amerikaanse steden zijn hier vele skyscrapers te vinden. Indien je reeds andere Amerikaanse steden bezocht hebt, dan kan je downtown LA even overslaan en meteen de omgeving verkennen. In Korea Town waan je jezelf in Azië, en in Beverly Hills en Hollywood komt je in een ware soapopera terecht.

Een bezoek aan Hollywood

In Hollywood zijn talrijke filmstudio’s gevestigd. Ook de bekende ‘walk of fame’ is er te vinden. Op Hollywood Boulevard kan je tevens het Grauman’s Chinese Theatre bezoeken. Dit historische filmtheater is een van de grootste attracties en zeker een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Los Angeles!

Vliegen naar Los Angeles

Jaarlijks boeken duizenden toeristen een vliegreis naar Los Angeles. Wil je ook een bezoekje brengen aan deze fantastische stad? Dan ben je aan het juiste adres. Op CheapTickets.be zijn immers de goedkoopste vluchten naar Los Angeles te vinden. Je kan zelfs via onze website tickets kopen. Alles gebeurt online in enkele eenvoudige stappen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 30°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 21°C.
  • Tijdsverschil: in LA is het 7 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de US Dollar.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Los Angeles!

De voordeligste vliegtuigtickets naar Los Angeles zijn op CheapTickets.be te vinden. Daarnaast bieden wij ook hotelkamers, huurwagen en reisverzekeringen aan. Je kan alles in onze online reiswinkel boeken tegen de scherpste prijzen. Je merkt het meteen; een budgetvriendelijke en onvergetelijke vakantie begint bij CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Los Angeles

Op zoek naar betaalbare vliegtickets naar Los Angeles in de Verenigde Staten? Wij kunnen jou helpen. Gebruik onze zoekmachine en vergelijk de resultaten. Van zodra je een interessante vlucht naar Los Angeles gevonden hebt, kan je in onze ticketshop terecht om een plaatsje te reserveren. Het is supereenvoudig!