Een bezoekje waard: De Circle Hot Springs

Vliegtickets Alaska en de Circle Hot Springs

Wil je even helemaal ontspannen? Breng dan een bezoek aan de Circle Hot Springs. Dit resort, bekend om de warmwaterbronnen, ligt in het oosten van Alaska. Hier is ook de Circle Hot Springs Airport te vinden.

Ontspannen in warmwaterbronnen

Alaska staat bekend om de extreem lage temperaturen, vooral in het oosten van de staat. Circle Hot Springs is met zijn warmwaterbronnen dan ook erg bijzonder. In deze eeuwenoude, natuurlijk verwarmde wateren kan je buiten (terwijl het 19°C vriest!) heerlijke ontspannen baden.

Bezienswaardigheden

Niet ver van Circle Hot Springs ligt de stad Circle, een klein plaatsje waar vroeger goud gewonnen werd. De grote natuurgebieden (waaronder het Yukon-Charley Rivers National Reserve en het White Mountain Recreation Area) trekken met hun prachtige natuur en wildlife ook veel bezoekers aan.

Een andere interessante plaats in de omgeving van Circle Hot Springs is Fairbanks, een grote, moderne stad. Het University of Alaska Museum of the North mag je bij een bezoek niet overslaan. Hier zie je prachtige tentoonstellingen over de regionale cultuur en natuur.

Vliegen naar Circle Hot Springs

Als je snel en eenvoudig een vlucht naar Alaska's Circle Hot Springs wil boeken, moet je bij CheapTickets.be zijn. Wij hebben een gebruiksvriendelijke zoekmachine die in enkele seconden een overzicht maakt van alle beschikbare vluchten. Vergelijk de resultaten, maak een keuze en boek je tickets naar Circle Hot Springs via onze ticketshop. Deze is altijd open, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: warme, droge zomers en koude, strenge winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer is ongeveer 22°C en in de winter ongeveer -19°C.
  • Tijdsverschil: het is er tien uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Ontdek Circle Hot Springs

CheapTickets.be biedt dag en nacht de voordeligste vluchten naar Circle Hot Springs aan. Op de website ontdek je de meest recente tarieven voor vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. Het aanbod is heel breed, waardoor je met CheapTickets.be ook naar vele andere leuke bestemmingen kan vliegen.
Benieuwd naar de meest recente aanbiedingen? Kijk dan snel op de website en boek eenvoudig en goedkoop jouw vliegreis naar Circle Hot Springs online.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice