Vlieg met United Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over United Airlines

United Airlines biedt nonstop vluchten aan van Brussel naar New York/Newark, Chicago en Washington, D.C., met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in Amerika. United Economy Plus® stoelen bieden extra beenruimte voor meer comfort tijdens de vlucht

United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Brussel

Vlieg in United Global First™ de internationale First Class ervaring op 3-cabine toestellen, of in United Business First®, de internationale Business Class ervaring op 3- en 2-cabine toestellen.

Geniet van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. Daarnaast kun je genieten van een keur aan bekroonde wijnen en champagnes die bij de uitstekende gerechten geserveerd worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39cm, zodat je kan genieten van een uitgebreid assortiment aan films, televisieprogramma's, muziek en games. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Daarnaast, op Brussels Airport, heeft u toegang tot de Fast Lane, een aparte VIP-doorgang aan de veiligheidscontrole.

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is beschikbaar op alle vluchten vanuit Brussel. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

United Economy

Op trans-Atlantische vluchten geniet je in Economy van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn uitgerust met een verstelbare hoofdsteun met flexibele zijkanten voor meer comfort tijdens de vlucht en van een individueel videoscherm voor gratis entertainment.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice