Vlieg met Brussels Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over SN Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en werd in 2006 opgericht als de spirituele opvolger van Sabena. Jaarlijks vervoert ze bijna 6 miljoen passagiers naar meer dan 90 Europese en Afrikaanse bestemmingen. Plus een dagelijkse verbinding met New York JFK, vijf vluchten per week naar Washington D.C en een vlucht per week naar Toronto (Canada).

Brussels Airlines vliegtickets

Op Brussels Airlines vluchten kun je kiezen tussen 3 verschillende reisklassen. Zo vindt elk type reiziger een formule die aan zijn noden voldoet.

De meest budgetvriendelijke vliegtickets van Brussels Airlines vind je in de Check&Go klasse. Voor deze tarieven mag je standaard geen ruimbagage inchecken en kun je op de luchthaven alleen inchecken via de self-checkin. Ben je op zoek naar meer flexibiliteit? Kies dan voor Light&Relax of Flex&Fast. We verduidelijken even het verschil:

Flex&Fast: toegewijde check-in desk op de luchthaven, FastLane toegang bij de veiligheidscontrole, prioriteit bij het boarden, zitplaatsen op de eerste rijen, gratis snack en drankjes en een selectie van kranten en magazines aan boord.

Voor nog meer service, luxe en comfort voor en tijdens je vlucht werd de Bizz&Class formule in het leven geroepen. Je krijgt al het bovenstaande, plus gratis toegang tot de Brussels Airlines lounges, premium maaltijden en dranken aan boord, een vrije middelste plaats, en prioriteit bij de bagagelevering.

Getrouwheidsprogramma: Miles & More & LOOP

Goed nieuws voor iedereen die Brussels Airlines vliegtickets koopt; dankzij Miles & More kun je leuke extra’s verdienen. Miles & More is het grootste frequent flyer programma van Europa waarmee je van exclusieve voordelen geniet. Spaar voor vliegtickets, gratis service upgrades, producten, hotelverblijven, wagenverhuur en meer.

LOOP laat je toe om vliegpunten te verzamelen om doorheen Europa te vliegen. Per gespendeerde euro aan een vlucht binnen Europa, verdien je op dit moment 3 LOOPs. Je kan de LOOPs daarna weer inwisselen voor vluchten van Brussels Airlines in Europa gedurende het jaar - geen datumbeperking. Niet voldoende LOOPs om te vliegen? Je kan ook een deel van je ticket hiermee betalen en de rest gewoon in euros!

Brussels Airlines bagage en inchecken

Check hiervoor onze aparte tabbladen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Brussels Airlines

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Brussels Airlines vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op Brussels Airlines vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten SN Brussels Airlines

Van plan om een vliegreis met Brussels Airlines te boeken? Goedkope Brussels Airlines vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Brussels Airlines vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Brussels Airlines Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!