Vlieg met Brussels Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Inchecken bij Brussels Airlines

Naast de klassieke methode zijn er verschillende mogelijkheden zijn om je met Brussels Airlines tickets in te checken. Vermijd lange rijen op de luchthaven door op voorhand in te checken!

Online check-in bij Brussels Airlines

Voor alle Brussels Airlines vluchten kun je gebruik maken van een online check-in via de website. Hiermee kun je online je plaats(en) kiezen en je boarding-pass afdrukken. De online check-in is beschikbaar vanaf 24u tot 1u voor vertrek. De online check in is niet geldig op vluchten vanuit Bastia, Dubrovnik, Ibiza en Olbia.

Mobiele check-in

Bezoek de website (m.brusselsairlines.com) om in te checken via je smartphone of tablet. Je boardingpass ontvang je dan in de vorm van een 2D barcode. Kan je de barcode niet scannen? Ga dan even langs de check-in balie of een bagage drop-off punt om je boarding-pass te laten afdrukken. De mobiele check-in is beschikbaar vanaf 24u tot 1u voor vertrek.

Automatische check-in

Vergeet jij je soms online in te checken? Brussels Airlines beschikt over een handige service die dit voor jou kan doen. Zij checken je in en versturen je boarding-pass 24 uur voor vertrek. Registreer je via Brussels Airlines (+32 (0)2 723 23 62 - lokaal tarief) en kies voor een boarding-pass via e-mail (een printvriendelijke PDF of een link voor een mobiele instapkaart) of SMS (met een link voor een mobiele instapkaart).

Self check-in of Express check-in

Op Brussels Airport (Zaventem) vind je ook een self-check-in machine. Hier kun je zelf je plaats op het vliegtuig kiezen en je boarding-pass afdrukken. Dit is vooral handig als je enkel met handbagage reist.

Check-in deadlines

Bij korte afstandsvluchten sluit de check-in 30 minuten voor vertrek. Bij lange afstandvluchten 70 minuten voor vertrek. Wees op tijd!

Belangrijke informatie

Vlieg je naar het Verenigd Koninkrijk, China, Canada of de Verenigde Staten?

Wanneer je een vlucht wil nemen naar het Verenigd Koninkrijk, China, Canada of de Verenigde Staten is het verplicht om je Advanced Passenger Information (API) in te vullen. Doe je dit niet, dan kan je enkel een ontvangstbewijs printen, geen boarding pass. Met enkel het ontvangstbewijs zal je op de luchthaven nog langs een check-in balie moeten gaan om je volledig in te checken.

Vlieg je vanuit Londen Heathrow?

Op de luchthaven Londen Heathrow sluiten de Brussels Airlines gates stipt 30 minuten voor vertrek. Dit beleid is heel strikt en we raden je dan ook ten zeerste aan om goed op tijd aan te komen!

Vlieg je vanuit Berlijn Tegel?

Op de luchthaven Berlijn Tegel openen de check-in balies slechts 90 minuten voor vertrek. Door deze korte check-in tijd raden we je ten zeerste aan online in te checken!

Vlieg je vanuit Entebbe?

Op Entebbe International Airport raden we je aan om 3u op voorhand op de luchthaven aanwezig te zijn. De check-in sluit er stipt 70 minuten voor vertrek!

Vlieg je vanuit Yaounde?

Op Yaoundé Nsimalen International Airport sluit de check-in sluit stipt 90 minuten voor vertrek!

Brussels Airlines vliegtickets

Nog geen Brussels Airlines vliegtickets geboekt? Vul je reisgegevens in het bovenstaand zoekvenster in check of jij naar je bestemming kan vliegen met Brussels Airlines.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Brussels Airlines

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Brussels Airlines vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op Brussels Airlines vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten SN Brussels Airlines

Van plan om een vliegreis met Brussels Airlines te boeken? Goedkope Brussels Airlines vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Brussels Airlines vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Brussels Airlines Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!