Vlieg met Brussels Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Brussels Airport check in

Wist je dat er maar liefst 4 verschillende mogelijkheden zijn om met je Brussels Airlines tickets in te checken?

Inchecken in de inkomhal

Allereerst kan je via de klassieke methode inchecken. Ga naar de check-in balie op de luchthaven en overhandig je reisdocumenten en bagage om je boarding pass te ontvangen.

Self check-in machine

In Brussels Airport (Zaventem) vind je ook een self-check-in machine. Hier kun je zelf je plaats op het vliegtuig kiezen en je instapkaart afdrukken. Vooral handig als je enkel met handbagage reist. Voor vliegtickets waarbij geen ruimbagage is inbegrepen, kun je enkel gebruik maken van de self-check-in en niet van de bemande check-in balie.

Brussels Airlines online check in

Voor alle Brussels Airlines vluchten kun je gebruik maken van een online check-in via de website. Hiermee kun je online je plaats(en) kiezen en alle documenten afdrukken. De online check-in is beschikbaar vanaf 24u tot 1u voor vertrek.

Brussels Airlines mobiele check in

Tenslotte kan je voor een mobiele check-in kiezen. Bezoek de website (m.brusselsairlines.com) om in te checken via je smartphone of tablet. Je boardingpass ontvang je dan in de vorm van een 2D barcode.

Brussels Airlines vliegtickets

Nog geen Brussels Airlines vliegtickets geboekt? Vul je reisgegevens in het bovenstaand zoekvenster in check of jij naar je bestemming kan vliegen met Brussels Airlines.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Brussels Airlines

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Brussels Airlines vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op Brussels Airlines vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten SN Brussels Airlines

Van plan om een vliegreis met Brussels Airlines te boeken? Goedkope Brussels Airlines vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Brussels Airlines vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Brussels Airlines Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!