Vlieg met Lufthansa voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Lufthansa

Lufthansa vluchten

Het Duitse Lufthansa is de nationale luchtvaartmaatschappij van onze oosterburen. Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Europa, zowel op het vlak van passagiers- als cargovluchten. Meer dan 100 miljoen mensen maken jaarlijks gebruik van een Lufthansa vlucht. Ter illustratie; dit komt overeen met de totale bevolking van België, Nederland en Frankrijk gecombineerd!

Lufthansa bestemmingen

Lufthansa vliegt op 197 bestemmingen in 78 landen. Op elk continent (Europa, Azië, Amerika en Afrika) vind je wel een Lufthansa bestemming. Dankzij dit uitgebreide aanbod is deze Duitse luchtvaartmaatschappij altijd het overwegen waard. In België vertrekken alle Lufthansa vluchten vanuit Brussels Airport in Zaventem.

Economy, Business of First class

De vliegtickets van Lufthansa kunnen onderverdeeld worden in 3 verschillende klassen: economy, business en first class.

Dankzij de speciaal ontworpen stoelen beschikt Economy class toch nog over voldoende beenruimte. Daarnaast kan je genieten van een heerlijke maaltijd en op sommige vluchten zelfs van een ‘movie-snack’ tijdens de film. Reizigers die op zoek zijn naar goedkope vliegtuigtickets, kunnen de Economy Basic van Lufthansa proberen (voor dit soort vliegtickets gelden speciale voorwaarden).

In de Business class is er zowel in de lengte als in de breedte meer ruimte. Tijdens de vlucht krijg je een lekkere maaltijd voorgeschoteld die werd samengesteld door wereldbekende chefs. Bovendien zijn in-flight entertainment, draadloos internet en toegang tot de lounges inbegrepen.

De First class van Lufthansa brengt alles naar een hoger niveau. Dit is ‘deutsche Gründlichkeit’ op zijn best. Voor het opstijgen geniet je in de lounge van een heerlijke maaltijd of een verfrissende douche. Tijdens de vlucht draait alles rond luxe en comfort; exclusieve maaltijden die werden samengesteld door sterrenchefs, een uitgebreide wijnkaart, ergonomische zetels die in een 2-meter lang bed kunnen omgetoverd worden, enz.

FlyNet

Op meer dan 90% van de intercontinentale Lufthansa vluchten kun je al genieten van FlyNet. FlyNet is de eerste breedband internetdienst aan boord van commerciële vliegtuigen. Ideaal om rustig je e-mails na te kijken, op het internet te surfen en online video’s te bekijken. Binnenkort wordt er een GSM en GPRS functie aan dit netwerk toegevoegd. Hierdoor kan je in de toekomst je mobiele telefoon gebruiken om een SMS te versturen of data te synchroniseren.

Bagage Lufthansa

Alle nodige bagage-informatie vind je terug op je Lufthansa vliegticket. Afhankelijk van je reisklasse zijn er verschillende bagagebeperkingen. Passagiers in economy mogen 1 koffer van max. 23kg meenemen, in business class zijn dit 2 koffers met een maximumgewicht van 32kg en first class reizigers mogen hier nog een koffer aan toevoegen.

Lufthansa handbagage mag niet zwaarder zijn dan 8kg. De maximum afmetingen voor deze tassen zijn 55 cm x 40 cm x 23 cm.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice