Vlieg met Lufthansa voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Lufthansa

Het Duitse Lufthansa is de nationale luchtvaartmaatschappij van onze oosterburen. Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Europa, zowel op het vlak van passagiers- als cargovluchten. Meer dan 100 miljoen mensen maken jaarlijks gebruik van een Lufthansa vlucht. Ter illustratie; dit komt overeen met de totale bevolking van België, Nederland en Frankrijk gecombineerd!

Lufthansa Group

Samen met Brussels Airlines, Austrian Airlines, SWISS, Eurowings, Edelweiss en SunExpress werd de Lufthansa Group gevormd. Samen vervoeren deze airlines passagiers naar 301 bestemmingen in 100 landen.

Lufthansa bestemmingen

Lufthansa vliegt op 197 bestemmingen in 78 landen. Op elk continent (Europa, Azië, Amerika en Afrika) vind je wel een Lufthansa bestemming. Dankzij dit uitgebreide aanbod is deze Duitse luchtvaartmaatschappij altijd het overwegen waard. In België vertrekken alle Lufthansa vluchten vanuit Brussels Airport in Zaventem. Populaire bestemmingen zijn Munchen, Helsinki, Boedapest, Frankfurt en Napels, Nurnberg en Athene.

Vliegtickets Lufthansa

De vliegtickets van Lufthansa kunnen onderverdeeld worden in 3 verschillende klassen: economy, business en first class.

Economy class

Dankzij de speciaal ontworpen stoelen beschikt Economy class toch nog over voldoende beenruimte. Tijdens lange-afstandsvluchten kan je genieten van een heerlijke maaltijd en op sommige vluchten zelfs van een ‘movie-snack’ tijdens de film. Reizigers die op zoek zijn naar goedkope vliegtuigtickets, maar toch van comfort houden, zullen zeker tevreden zijn met een Economy vliegticket van Lufthansa.

Bij het boeken van je Lufthansa vliegticket kan je kiezen voor de optie Economy Light

Premium Economy class

Tijdens lange-afstandsvluchten kun je kiezen voor meer service. Geniet van meer ruimte, meer bagage en meer comfort. Zo krijg je bijvoorbeeld een welkomstdrankje, een Travel kit om je op te frissen tijdens de vlucht en een breder tv-scherm. Je kan helemaal ontspannen waardoor je uitgerust landt op je bestemming.

Business class

In de Business class is er zowel op korte als lange Lufthansa vluchten meer comfort. Tijdens de lange afstands-vlucht krijg je een lekkere maaltijd voorgeschoteld die werd samengesteld door wereldbekende chefs. Bovendien zijn in-flight entertainment, draadloos internet en toegang tot de lounges inbegrepen.

First class

De First class van Lufthansa brengt alles naar een hoger niveau. Dit is ‘deutsche Gründlichkeit’ op zijn best. Voor het opstijgen geniet je in de lounge van een heerlijke maaltijd of een verfrissende douche. Tijdens de vlucht draait alles rond luxe en comfort; exclusieve maaltijden die werden samengesteld door sterrenchefs, een uitgebreide wijnkaart, ergonomische zetels die in een 2-meter lang bed kunnen omgetoverd worden, enz.

FlyNet

Op meer dan 90% van de intercontinentale Lufthansa vluchten kun je al genieten van FlyNet. FlyNet is de eerste breedband internetdienst aan boord van commerciële vliegtuigen. Ideaal om rustig je e-mails na te kijken, op het internet te surfen en online video’s te bekijken. Binnenkort wordt er een GSM en GPRS functie aan dit netwerk toegevoegd. Hierdoor kan je in de toekomst je mobiele telefoon gebruiken om een SMS te versturen of data te synchroniseren.

Bagage bij Lufthansa

Alle nodige bagage-informatie vind je terug op je Lufthansa vliegticket. Afhankelijk van je reisklasse zijn er verschillende bagagebeperkingen. Passagiers in economy mogen 1 koffer van max. 23kg meenemen, in business class zijn dit 2 koffers met een maximumgewicht van 32kg en first class reizigers mogen hier nog een koffer aan toevoegen.

Lufthansa handbagage mag niet zwaarder zijn dan 8kg. De maximum afmetingen voor deze tassen zijn 55 cm x 40 cm x 23 cm.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Lufthansa

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Lufthansa vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Lufthansa

Van plan om een vliegreis met Lufthansa te boeken? Goedkope Lufthansa vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Lufthansa vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Lufthansa Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!