Vlieg voordelig naar Frankfurt

Vliegtickets Frankfurt

In de deelstaat Hessen, aan de rivier Main, ligt Frankfurt. Deze stad, waar de Duitse Beurs gevestigd is en de Europese Centrale Bank haar hoofdkwartier heeft, is het financiële hart van Duitsland. Zowel voor een korte citytrip als langere vakantie is Frankfurt een echte aanrader.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Frankfurt? Kijk dan op CheapTickets.be, de referentie voor voordelige vliegtuigtickets. Op onze site vind je de interessantste vluchten naar Frankfurt en tal van andere bestemmingen in Duitsland, zodat je altijd tegen de scherpste prijzen kan vliegen. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Geschiedenis

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er tal van historische gebouwen vernietigd. Maar gelukkig zijn er ook een aantal die het overleefd hebben, zoals Römerberg in het hart van de stad, de Pauluskerk en het geboortehuis van Goethe.

Cultuur in Frankfurt

Voor cultuurliefhebbers is een vlucht naar Frankfurt zeker de moeite waard. Je vindt er tal van musea en theaters. En je kan er ook uitstekend shoppen. De ‘Zeil’, is de belangrijkste winkelstraat met bekende winkelketens en warenhuizen. Maar het is ook de juiste plaats voor extravagante mode en tweedehands accessoires.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur tijdens de zomermaanden is 21°C. In de winter is het er gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: In Duitsland kan je met de Euro betalen.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Frankfurt

Door jouw vliegtuigtickets naar Frankfurt via CheapTickets te reserveren, geniet je steeds van de voordeligste tarieven. Bij ons is altijd een zeer uitgebreid aanbod aan tickets naar bestemmingen over heel de wereld te vinden. Bovendien kan je op de site ook terecht voor het huren van een auto of voor een overnachting in een hotel. Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je via CheapTickets.be afsluiten!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Frankfurt

Voor een fantastische vliegreis naar Frankfurt in Duitsland tegen de voordeligste voorwaarden kan je rekenen op CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk meteen zicht op de goedkoopste vliegtickets aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren.

Om op de hoogte te blijven van de meest recente promoties op vluchten naar Frankfurt kan je ons flight alert system gebruiken. Zo kan je altijd van de beste prijzen genieten. Handig, niet?