Vlieg voordelig naar Dortmund

Vliegtickets Dortmund

Dortmund is de 8e grootste stad van Duitsland. Het is een erg groene stad, met veel rivieren, kanalen, parken en bossen. Bovendien heeft Dortmund heel wat te bieden voor toeristen; een rijke geschiedenis, interessante musea, een populaire voetbalploeg, verschillende restaurants en leuke winkelstraten.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op onze website en boek een goedkoop vliegticket naar Dortmund online. Onze ticketshop is 24 uur per dagen open. Bovendien is CheapTickets.be een erkende webshop met alle nodige licenties en verzekeringen. Bij ons kan je dus zonder zorgen een vlucht naar Dortmund boeken!

Interessante contrasten

Dortmund is een stad van contrasten. De skyline bestaat uit een mix van moderne wolkenkrabbers en oude kerken. Dit kan je best zien vanop de 140-meter hoge Florian toren in het Westphalia Park. Er zijn tevens verschillende oude fabrieken die een nieuwe bestemming kregen (bijvoorbeeld als museum of shopping center).

Musea Dortmund

Museumliefhebbers kunnen hun ogen de kost geven tijdens een vliegreis in Dortmund. De stad telt namelijk verschillende musea voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Automobile Museum, het Brouwerijmuseum of de Mondo Mio (ideaal voor kinderen).

Leuke plekjes Dortmund

Maar dat is nog niet alles. In Dortmund zijn tevens leuke winkelstraten en toffe boetiekjes te vinden. Bars, cafés en restaurants zijn er ook in overvloed. En voetballiefhebbers moeten uiteraard het stadion van Borussia Dortmund bezocht hebben – inclusief het ‘borusseum’.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: vergelijkbaar met België.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Alle vluchten naar Dortmund

Voor een overzichtelijke lijst van alle beschikbare vluchten naar Dortmund moet je bij CheapTickets.be zijn. Maar wist je al dat wij ook hotelkamers en huurwagens aanbieden? Op onze website zijn zelfs compleet verzorgde vakanties te vinden. Ontdek ons uitgebreide aanbod en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dortmund

CheapTickets bewijst nogmaals dat vliegen helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Gebruik onze zoekmachine om snel alle vluchten naar Dortmund te vergelijken, haal de voordeligste optie eruit en boek je tickets via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 open.

Ken je ons flight alert system al? Met dit systeem blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe promoties op vliegtickets naar Dortmund. Zo geniet je steeds van de beste prijzen. Schrijf je dus snel in!