Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Duitsland

Kaiserslautern

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Overzicht Kaiserslautern
Brussel-Kaiserslautern

Vlieg voordelig naar Kaiserslautern

Kaiserslautern

Vliegtickets Kaiserslautern

Kaiserslautern is een stad in de Duitse deelstaat Rijland-Palts. De stad telt zo’n 1 miljoen inwoners. Kaiserslautern is een stad voor mensen die liever geen drukte om zich heen hebben. Er zijn veel wegen voor voetgangers en fietsers. Bovendien zijn er tal van parken voor de ultieme rust.

De botanische tuinen van Kaiserslautern

Voor bezienswaardigheden kun je een bezoek brengen aan het Barbarossa fort of genieten van de natuur in de grote botanische tuinen van Kaiserslautern. Houd je van zwemmen? In Kaiserslautern vind je het grootste zwembad van Europa met maar liefst een lengte van 160 meter!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is gemiddeld 21°C en in de winter gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: In geheel Duitsland kun je met de euro betalen.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Kaiserslautern

Profiteer van de voordeligste vluchten naar Kaiserlautern en andere vakantiebestemmingen en boek jouw ticket op CheapTickets.be. Wij bieden je een uitgebreid aanbod aan vluchten. Op de site kun je ook eenvoudig een auto, overnachting in een hotel of een complete vakantiebestemming reserveren.

Boeken en direct vliegen? Dat kan, want CheapTickets.be is 24 uur per dag en zeven dagen per week online. De site is bovendien voorzien van de meest actuele informatie.

Naar Kaiserslautern vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kaiserslautern

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kaiserslautern in Duitsland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kaiserslautern.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be