Vlieg voordelig naar Munster

Vliegtickets Münster

De Duitse stad Münster hoort bij de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Het is een historische stad met vele toeristische attracties. De Universiteit van Münster trekt jaarlijks vele studenten richting deze plaats.

Voor vliegtickets naar Münster tegen een scherpe prijs moet je bij CheapTickets zijn. Op onze website verzamelen we namelijk de vluchtinformatie van alle maatschappijen die naar deze Duitse stad vliegen. Zo kan je altijd de voordeligste vlucht naar Münster vinden.

Een historische stad

De geschiedenis van Münster is duidelijk zichtbaar in de historische binnenstad. De Prinzipalmarkt is een uniek historisch plein. Daarnaast is er de Paulus-dom met een astronomische klok uit 1543 en het stadspaleis Erbdrostenhof dat in de jaren 1745-1753 gebouwd is. Dit gebouw heeft een prachtige barokgevel.

Bezienswaardigheden Münster

Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden te ontdekken tijdens een vliegreis in Münster. Zo zijn er maar liefst 35 musea, waaronder het Lepramuseum, Bijbelmuseum en het unieke Museum voor de Lakkunst.

Er zijn ook diverse moderne theaters en trendy clubs in Münster. Deze zijn vooral aan de ‘Kreativka’ te vinden. Dit is een cultureel areaal voor alle soorten kunstenaars en evenementenbureaus.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 23˚C en in de winter -2˚C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: in geheel Duitsland kan je met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is Duits, maar de meeste jonge mensen spreken ook Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Münster

Voordelige tickets voor vluchten naar Münster of andere bestemmingen vind je op CheapTickets.be. Als je gebruik maakt van het zoekvenster op deze website, krijg je automatisch een overzicht van de vluchten die op dit moment beschikbaar zijn en de bijbehorende tarieven. Je ziet dus meteen met welke airline je voordelig kan vliegen.
Heb je de juiste vlucht naar Münster gevonden? Dan kan je deze direct online boeken. Daarnaast kan je ook een hotelkamer boeken of een huurwagen reserveren via onze site.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Munster

Zin in een onvergetelijke vliegreis naar Münster in Duitsland? Dan ben je aan het juiste adres! Op CheapTickets.be kan je snel en gemakkelijk de vliegtickets van zo goed als alle maatschappijen onderling vergelijken. Je ontdekt er de meest recente kortingen en de interessantste tickets naar Münster en vele bestemmingen over de hele wereld.

Daarnaast informeren wij jou graag over de recentste kortingen met ons flight alert system. Zo mis je geen enkele aanbieding. Dankzij CheapTickets.be reis je steeds op de goedkoopste manier naar Münster en andere bestemmingen in Europa. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer dan nodig voor een fantastische trip!