Vlieg voordelig naar Dresden

Vliegtickets Dresden

Dresden ligt in het oosten van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Saksen. De turbulente geschiedenis van de stad heeft voor tal van interessante bezienswaardigheden gezorgd. In de omgeving zijn uitgestrekte bossen en talrijke meren te vinden.

Op CheapTickets.be vind je de voordeligste vliegtuigtickets naar Dresden en andere bestemmingen over de hele wereld. Duid jouw bestemming aan in het zoekvenster en ontdek het aanbod van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk de tarieven en kies er de interessantste vliegtuigtickets uit. Heb je een interessant ticket naar Dresden gevonden? Boek dit dan online via onze site. Onze ticketshop is altijd bereikbaar!br />

Geschiedenis

De barokke Frauenkirche en de katholieke Hofkirche zijn waarschijnlijk de beroemdste kerken van Dresden. Ze werden beiden verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna heropgebouwd. Het kasteel Pillnitz is met zijn mooie tuinen ideaal voor een ontspannende wandeling.

De Große Garten is het grootste park van de stad. Met zijn kasteel, enorme vijver en aangrenzende dierentuin, is het een uitstekende plek voor een uitstap met de familie.

Musea Dresden

Ook voor museumliefhebbers is een vlucht naar Dresden de moeite waard. Een aanrader is het wereldberoemde museum in de Zwinger, een indrukwekkend 18e-eeuws paleizencomplex. Hier ontdek je interessante collecties porselein, oude wapens, instrumenten en werken van wereldberoemde kunstenaars als van Dyck, Vermeer en Rubens.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 24°C en in januari 2°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: u kunt overal in Duitsland met de Euro betalen./li>
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Dresden

De voordeligste vliegtickets naar Dresden zijn te vinden op CheapTickets.be. Je ontdekt er steeds het meest uitgebreide aanbod en de interessantste tarieven. Naast goedkope vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het boeken van een huurauto of hotelovernachting. Of ben je op zoek naar de geschikte reis- of annuleringsverzekering? Je vindt het allemaal op CheapTickets.be. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek zelf hoe voordelig het allemaal is!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dresden

Voor een prachtige vliegreis naar Dresden in Duitsland tegen de voordeligste voorwaarden kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk meteen zicht op de goedkoopste vliegtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen.
Blijf up-to-date van de meest recente promoties op vluchten naar Dresden via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om goedkope vliegtuigtickets te kopen via CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor de reis van jouw dromen!