Vlieg voordelig naar Keulen

Vliegtickets Keulen

Keulen ligt in het westen van Duitsland op ongeveer 50 kilometer van de Nederlandse grens. De stad behoort met ongeveer één miljoen inwoners tot een van de grootste steden van het land. Keulen heeft een levendige cultuur met musea, theaters en grote festivals en evenementen.

Als je graag een goedkoop vliegticket naar Keulen boekt, ben je bij CheapTickets aan het juiste adres. Wij gieten namelijk de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen in een handig overzicht, zodat je snel en eenvoudig de meest voordelige vlucht naar Keulen kan vinden. Zo geniet je altijd van de beste prijzen.

Cultuur en historie

Keulen heeft vele interessante bezienswaardigheden. Hou je van historische gebouwen? Dan moet je beslist een van de vele kerken bezoeken. De belangrijkste en grootste is de Dom van Keulen. Onder de toeristische trekpleisters vallen ook het Oude Stadhuis en het Praetorium, een Romeins huis dat in het verleden als badhuis werd gebruikt.

Een van de musea die je tijdens een vliegreis in Keulen zeker moet bezoeken is het Parfumhuis 4711. Dit is de oudste parfumfabriek ter wereld. In het museum kom je alles te weten over het gebruik en de productie van dit eeuwenoude geurwater. Ook het Chocolademuseum is een aanrader. Dit museum legt niet alleen de geschiedenis van de chocolade bloot, je kan er ook proeven van deze heerlijke lekkernij.

Evenementen Keulen

Een van de bekendste feesten in Keulen is carnaval. Dit populaire feest wordt ieder jaar uitbundig gevierd met allerlei activiteiten, zoals grote optochten door de stad. In oktober vindt jaarlijks een groot festival met comedy en cabaret plaats en in december kan je jezelf uitleven op de beroemde kerstmarkten. Keulen heeft ook het grootste reggaefestival, het Reggae Summerjam Festival.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 24°C en in januari gemiddeld 5°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kunt overal in Duitsland met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Keulen en meer!

CheapTickets biedt al vele jaren de voordeligste vluchten naar Keulen aan. Boek je tickets online, dan kan je niet alleen gebruik maken van de laagste tarieven, maar ook van de meest actuele aanbiedingen. Bovendien kan je via onze site ook een hotelkamer of huurwagen vastleggen. Een vakantie of citytrip in Keulen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Keulen

Zin in een fantastische vliegreis naar Keulen in Duitsland? Neem dan een kijkje op onze website. Je kan er in een handomdraai alle vluchten naar Keulen vergelijken. Zo vind je meteen de meest voordelige tarieven van alle maatschappijen. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Je kan zelfs nog voordeliger vliegen met behulp van ons flight alert system. Zo krijg je automatisch een melding van nieuwe kortingen op vluchten naar Keulen. Je betaalt dus nooit meer te veel voor een vliegticket naar jouw favoriete bestemming!