Vlieg voordelig naar Hamburg

Vliegtickets Hamburg

Hamburg is een Vrije en Hanzestad in het noorden van Duitsland. Het is de belangrijkste havenstad van onze Oosterburen en de haven is dan ook het hart van de stad. Bovendien is Hamburg de voorbije jaren uitgegroeid tot het pers- en mediacentrum van Duitsland.

Om voordelig naar deze Duitse topbestemming te vliegen, moet je bij CheapTickets zijn. Dankzij onze vergelijkingstool krijg je in enkele muisklikken een handig overzicht van alle vluchten naar Hamburg. Zo kan je direct de goedkoopste optie vinden. Daarna kan je via onze ticketshop meteen een vliegticket naar Hamburg boeken. Zo simpel is het!

Kerken in Hamburg

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er in Hamburg veel historische gebouwen vernietigd. Enkelen zijn bewaard gebleven en deze zijn een bezoekje meer dan waard. De St. Petri Kerk, bijvoorbeeld, de oudste kerk van Hamburg. Of de St. Michaelis, het belangrijkste symbool van de stad.

Naast kerken vind je nog een aantal andere attracties in Hamburg, zoals het stadhuis, het Chilehaus en de haven, om er maar enkele te noemen.

Waterstad

Niet alleen de rivier de Elbe loopt door de stad, Hamburg heeft ook zijn eigen meer. De stad heeft dan ook talrijke bruggen en wordt daarom, net zoals Brugge, vaak ook het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd.

Voor winkels moet je in het centrum zijn. Daar vind je naast exclusieve shops ook de bekende winkel- en warenhuizen. Winkelliefhebbers komen tijdens een vliegreis in Hamburg dus zeker aan hun trekken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Tijdens de zomermaanden is het gemiddeld 19°C en in de winter gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: In Duitsland betaal je met de Euro.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Hamburg

Zin om naar Hamburg te vliegen? Voor de voordeligste vliegtickets moet je bij CheapTickets.be zijn. Je vindt er snel een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets naar Hamburg en andere bestemmingen in Duistland. Je kan zelfs meteen een plaatsje reserveren. Voor het online boeken van vliegtickets tegen de laagste tarieven zit je goed bij CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Hamburg

Voor een vlucht naar Hamburg in Duitsland aan de beste tarieven kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je immers supersnel een overzicht van de goedkoopste vliegtickets aangeboden door de verschillende airlines. Vergelijk, maak een keuze en reserveer een plaatsje via onze ticketshop.

Daarnaast kan je ons flight alert system gebruiken om altijd up-to-date te blijven van de nieuwste acties op vliegtickets naar Hamburg. Zo geniet je steeds van de beste deals!