Vlieg voordelig naar Leipzig

Vliegtickets Leipzig

Leipzig is een stad in het oosten van Duitsland. Het is na Berlijn de grootste stad van de voormalige DDR. In Leipzig ben je aan het juiste adres voor cultuur en muziek. Er worden ook verschillende beurzen georganiseerd.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Leipzig? De voordeligste vliegtuigtickets vind je steeds bij CheapTickets.be. Bij ons kan je namelijk kiezen tussen de beschikbare vluchten van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Maak een keuze en reserveer jouw tickets naar Leipzig online in enkele eenvoudige stappen. Onze ticketshop is 24 uur per dag geopend.

Geschiedenis

In Leipzig zijn er tal van pleinen, kerken en kathedralen die herinneren aan de boeiende geschiedenis van de stad. Je vindt er bijvoorbeeld één van de grootste herdenkingsmonumenten van Europa: het Völkerslachtdenkmal. Dit monument is gewijd aan de slachtoffers van de Volkerenslag met Napoleon in 1813.

Musea Leipzig

Het Oude en Nieuwe stadhuis en de opera zijn ook zeker een bezoek waard tijdens een vliegreis in Leipzig. Bovendien zijn er tal van interessante musea. Het Grassi Museum van Muziekinstrumenten bijvoorbeeld, heeft een van de grootste collecties muziekinstrumenten. Of bezoek het indrukwekkende kunstmuseum en het etnologisch museum.

De zoo van Leipzig is een van de grootste in Europa. Je vindt er bedreigde diersoorten, een enorm aquarium en je kan er ook op een spannende safari.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 24°C en in januari 2°C.
  • Tijdsverschil: is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Duitsland met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Leipzig

Al eens gekeken naar onze vliegtickets naar Leipzig? Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de scherpste prijzen. Maar we kunnen jou ook helpen met het huren van een wagen of met het boeken van een hotelkamer. En heb je al een geschikte verzekering? Bij ons kan je zelfs een reis- of annuleringsverzekering afsluiten. Inderdaad, wij zorgen ervoor dat je op de voordeligste manier op reis kan vertrekken. Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Leipzig

CheapTickets bewijst nogmaals dat een vlucht naar Leipzig in Duistland geen handenvol geld hoeft te kosten. Op onze site vind je gegarandeerd de voordeligste tarieven. Vergelijk alle vluchtopties, maak een keuze en boek je tickets naar Leipzig via onze website. Zo makkelijk is het!

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste promoties op vluchten naar Leipzig en andere Duitse bestemmingen, kan je het flight alert system gebruiken. Zo kan je altijd van de scherpste prijzen profiteren.