Vlieg voordelig naar Stuttgart

Vliegtickets Stuttgart

Stuttgart ligt in het zuidwesten van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad is voornamelijk bekend als de thuisbasis van de automerken Mercedes-Benz en Porsche, en is daarnaast ook een belangrijk cultureel centrum.

Op CheapTickets.be vind je in een mum van tijd goedkope vliegtickets naar Stuttgart en andere bestemmingen over de hele wereld. Omdat je bij ons alle prijzen kan vergelijken, kan je altijd de voordeligste vlucht naar Stuttgart vinden. Het is zelfs mogelijk om via onze site een plaatsje te reserveren. Handig, niet?

Cultuur

De Staatsgalerie, met één van de mooiste kunstverzamelingen van het land, is een absolute topper. Daarnaast is het Linden Museum ook een aanrader. Hier kan je terecht voor tentoonstellingen over de Oosterse, Afrikaanse en Amerikaanse cultuur.

In het Oude Paleis vind je het Landesmuseum Württemberg, met onder meer een indrukwekkende verzameling van middeleeuwse muziekinstrumenten, klokken en kostuums.

Activiteiten Stuttgart

Naast cultuur heeft de stad nog veel meer te bieden. Ben je geïnteresseerd in astronomie? Dan moet je tijdens je vliegreis in Stuttgart zeker een bezoek brengen aan het Carl Zeiss Planetarium. De Wilhelmina Zoo, waarvan het oude gedeelte nog in Victoriaanse stijl is, heeft een enorm aquarium, een krokodillenhal, botanische tuinen en meer dan tienduizend dieren.

Daarnaast zijn het Mercedes-Benz Museum, het Nieuwe Slotpaleis, de Televisietoren en het Staatstheater ook aanraders bij een bezoek aan de stad. Om te winkelen kan je terecht op het marktplein en in de Köningstrasse.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur ligt tussen de 18 en 20°C. Tijdens de winter is het er tussen de 1 en -3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Duitsland met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegticket Stuttgart

De voordeligste vliegtuigtickets naar Stuttgart en andere bestemmingen over de hele wereld vind je op CheapTickets.be. Naast goedkope vliegtickets kan je hier ook tegen interessante prijzen een huurauto of hotelovernachting reserveren. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en geniet van de voordeligste tarieven voor een fantastische vakantie naar jouw droombestemming!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Stuttgart

Zin in een onvergetelijke tocht naar Stuttgart in Duitsland? Bezoek dan snel CheapTickets.be! Je kan er in enkele stappen de vliegtickets van de meeste aanbieders onderling vergelijken. Je ontdekt er de laatste kortingen en de interessantste tickets naar Stuttgart en vele reisbestemmingen over heel de wereld.

Om op de hoogte te blijven van de laatste promoties op vluchten naar Stuttgart kan je het flight alert system gebruiken. Zo geniet je steeds van de beste deals. Via CheapTickets.be reis je steeds voor een zacht prijsje naar Stuttgart en andere bestemmingen in Europa. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor een fantastische reis!