Vlieg voordelig naar Erfurt

Vliegtickets Erfurt

Deelstaathoofdstad Erfurt ligt in het centraal gelegen Thüringen. Deze middeleeuwse stad heeft vele interessante bezienswaardigheden. Ook aan natuurlijke attracties is er geen gebrek.

Voor goedkope vliegtickets naar Erfurt hoef je echt niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk een handige zoekmachine ontwikkeld waarmee je onmiddellijk een overzicht krijgt van de tarieven van alle maatschappijen. Het voordeligste ticket naar Erfurt heb je dus makkelijk gevonden.

Oud stadscentrum

Een stadwandeling door Erfurt is een echte must. In het middeleeuwse centrum zijn vele kleine straatjes en mooie pleintjes te vinden. Er zijn ook prachtige historische gebouwen te zien, zoals het Augustijnenklooster, de Dom St. Marien en de St. Severikirche. Bovendien zijn er talrijke interessante musea, zoals het Agermuseum en het Stadmuseum.

Erfurt heeft ook andere toeristische attracties zoals een dierentuin en indrukwekkende thematuinen. Eind december trekt de sfeervolle kerstmarkt, met meer dan tweehonderd kramen, veel bezoekers. Hier kan je alle kerstinkopen doen!

Groene hart van Duitsland

Erfurt ligt middenin het groene hart van Duitsland en trekt daarom ook veel natuurliefhebbers aan. In de omgeving zijn grote natuurparken te vinden zoals het Natuurpark Frankenwald. Dit grote natuurgebied met bossen en weiden is ideaal voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 16°C en in januari ongeveer -2°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Erfurt online!

CheapTickets behoort tot de grootste webwinkels met het beste online aanbod. Op de website kan je eenvoudig vluchten naar Erfurt, compleet verzorgde vliegreizen, hotels en huurauto’s online reserveren. Ook voor lastminute vluchten kan je dag en nacht terecht op de website.

CheapTickets heeft altijd de beste deals omdat wij de scherpste prijzen al met elkaar hebben vergeleken. Met vragen over het vinden van het voordeligste vliegticket naar Erfurt kan je altijd terecht bij onze reisexperts.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Erfurt

Zin in een onvergetelijk vliegreis naar Erfurt in Duitsland? Op onze website kan je in enkele stappen de vliegtickets van bijna alle maatschappijen met elkaar vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Boek jouw tickets naar Erfurt dan via onze site. Zo simpel is het!
Om nog goedkoper te vliegen kan je ons flight alert system gebruiken. Hiermee word je automatisch op de hoogte gebracht van de meest recente acties op vluchten naar Erfurt. Zo kan je altijd van de beste prijzen genieten!