Vlieg voordelig naar Bremen

Vliegtickets Bremen

Bremen ligt in het noordwesten van Duitsland, op 60 km van Bremerhaven dat aan de zee ligt. Het is een sfeervolle stad met tal van gezellige straatjes en historische gebouwen. Bremen heeft voor elk wat wils: je kan er shoppen, musea bezoeken of historische bouwwerken bezichtigen.

Voor goedkope vliegtickets naar Bremen ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen op één pagina. Zo kan je makkelijk vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je jouw vliegtuigtickets naar Bremen rechtstreeks reserveren via onze site. Alles gebeurt online, je kan dus op elk moment van de dag bij ons terecht!

Attracties in Bremen

Bremen heeft vele historische gebouwen en een sfeervol historisch stadscentrum. Er zijn tal van kerken met als bekendste de St. Petri Dom die dateert van de achtste eeuw. Ook het oude marktplein is een echte aanrader. Wist je trouwens dat het Raadhuis uit 1405 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat?

Böttcherstrasse

Neem zeker de tijd om Bremen te voet te ontdekken. Je vindt er vele shops, leuke cafés en gezellige restaurants. De middeleeuwse huizen brengen je terug in de tijd en sommige van hen hebben zelfs een naam, zoals het Robinson Crusoe Huis. Ga tijdens je vliegreis in Bremen zeker eens langs bij het Paula Modersohn-Becker Museum en het Meisner Porzellan klokkenspel.

Het Universum Science Center is ook populair. Hier leer je alles over de kosmos, de mensen en de aarde. De architectuur van het gebouw is op zich al een bezoek waard.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is ongeveer 20°C. In januari is het er gemiddeld ongeveer 2°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro (EUR).
  • Taal: de officiële taal is het Duits./li>
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Bremen

Voor een vlucht naar Bremen moet je bij CheapTickets. zijn. Je vindt er altijd de goedkoopste tarieven van alle maatschappijen. Je kan naast vliegtickets ook een huurauto of hotelovernachting reserveren. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bremen

Zin in een vliegreis naar Bremen in Duitsland? Kijk dan op CheapTickets.be! Je kan er eenvoudig de vliegtickets van zowat alle luchtvaartmaatschappijen onderling vergelijken. Het goedkoopste ticket naar Bremen haal je er makkelijk uit. Handig, niet?

Daarnaast informeren wij jou graag over de nieuwste kortingen op vluchten naar Bremen met ons flight alert system. Zo geniet je steeds van de scherpste prijzen. Goedkoop vliegen is kinderspel!