Vlieg voordelig naar Altenburg

Vliegtickets Altenburg

Altenburg is een stad in het oosten van Duitsland. Het is een kleine, gezellige stad met amper 33000 inwoners. Een vlucht naar Altenburg is ideaal voor een citytrip, maar ook voor een langere vakantie is dit de perfecte bestemming.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Altenburg? Maak dan gebruik van onze zoekmachine. Selecteer een vertrekdatum, druk op de zoekknop en vergelijk de opties. De voordeligste vlucht haal je er makkelijk uit. Bovendien kan je via onze site meteen een plaatsje reserveren. Onze ticketshop is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 geopend.

Hotspots Altenburg

De belangrijkste bezienswaardigheden in Altenburg zijn het kasteel, het Lindenau-Museum en het Mauritianum. Ook het Spielkartenmuseum, met een indrukwekkende verzameling speelkaarten, is de moeite waard.

Ben je een natuurliefhebber? Maak dan een wandeling door de groene omgeving rond de stad. Er zijn ook allerlei fiets- en mountainbikeroutes te vinden.

Kerst en Nieuwjaar in Altenburg

Zelfs tijdens de kerstperiode is een vlucht naar Altenburg interessant. In de stad is namelijk een gezellige kerstmarkt te vinden. Kuier langs de kraampjes, doe mee aan een fakkelrondleiding of geniet van een concert in het Residenzschloss of het theater. Ook de Huckelkuchen, een typisch Altenburg’s gebak, moet je geproefd hebben.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: vergelijkbaar met België.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Altenburg en meer!

Op CheapTickets.be is veel meer te vinden dan goedkope tickets naar Altenburg. Wij bieden ook een ruime selectie hotels aan. Zelfs een huurwagen kan je via onze website reserveren. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Bij ons vind je alles voor een zorgeloze reis naar de bestemming van jouw dromen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Altenburg

Op CheapTickets.be kan je in 1-2-3 de voordeligste vluchten naar Altenburg vinden. Bij ons krijg je een handig overzicht van alle tarieven zodat je in één oogopslag de verschillende vluchtopties kan vergelijken. Maak een keuze en boek jouw tickets online. Makkelijker kan niet!

Ken je ons flight alert system al? Met dit systeem word je automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe acties op vluchten naar Altenburg. Schrijf jezelf snel in en profiteer altijd van de scherpste prijzen!