Vlieg voordelig naar München

Vliegtickets München

De hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren heeft 1,2 miljoen inwoners en is beroemd omwille van het jaarlijkse Oktoberfest. Daarnaast heeft deze stad ook een ruim aanbod aan architectuur en cultuur.

Vliegen naar München

Wil je goedkope vliegtickets naar München boeken? Voor de voordeligste vliegtuigtickets is er maar één adres! Op CheapTickets.be vind je niet enkel de meest voordelige vluchten naar München, maar ook naar andere bestemmingen over heel de wereld!

Architectuur München

Tijdens een bezoek aan München is de interessante architectuur het eerste wat je zal opvallen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog kreeg de stad het hard te verduren maar gelukkig heeft men na afloop veel gebouwen kunnen restaureren. Je kan er al wandelend talrijke kerken, paleizen, musea en monumenten bezichtigen.

Het historische centrum

De ‘Altstadt' is zeker een bezoekje waard tijdens een vliegreis in München. In het centrum vind je de Marienplatz en ook twee gemeentehuizen: het Neues Rathaus en het Altes Rathaus. In de buurt zijn nog meer interessante bezienswaardigheden te ontdekken, zoals de Frauenkirche, de St. Peter Kirche en het Stadtsmuseum.

Doorheen de hele stad vind je talrijke biertuinen en -hallen. De stad houdt elk jaar Oktoberfest, het grootste bierfestival ter wereld. Maar ook om te shoppen is München de ideale bestemming.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde zomertemperatuur ligt rond de 17°C. In de winter is het gemiddeld -3°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: overal in Duitsland kan je met de euro betalen.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar München!

Via CheapTickets.be vind je eenvoudig goedkope vliegtickets naar München en andere Duitse bestemmingen. Maar dat is niet alles. Je kan jouw vliegtuigtickets hier ook rechtstreeks vastleggen, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Tik jouw bestemming en vertrekdatum in en je ontdekt meteen welke vliegtuigtickets er beschikbaar zijn. Voor goedkope vliegtickets hoef je echt niet verder te zoeken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vluchten naar München

Voor een geweldige vliegreis naar München in Duitsland tegen de meest voordelige tarieven kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je immers meteen een overzicht van de goedkoopste vliegtickets naar München van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het enige wat je nog moet doen is een plaatsje reserveren.

Dankzij ons flight alert systeem blijf je altijd up-to-date van de laatste aanbiedingen en promoties. Zo vind je snel de goedkoopste vluchten naar München en andere Europese bestemmingen. CheapTickets.be bewijst nogmaals dat vliegen helemaal niet duur hoeft te zijn!