Vlieg voordelig naar Boedapest

Vliegtickets Boedapest

Ga je naar Hongarije op vakantie? Dan mag je de hoofdstad Boedapest zeker niet missen. Deze parel is een absolute aanrader als volgende citytrip.

Bezienswaardigheden

In Boedapest zijn er veel bezienswaardigheden. Je mag zeker een bezoek aan de Burcht van Buda niet overslaan. Het vroegere koninklijk paleis speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van het land. Vandaag vind je er een aantal interessante musea.

De buurt rond de Burcht is zeker ook een bezoek waard. Je kan er wandelen door kronkelende steegjes en typische middeleeuwse gebouwen ontdekken. Overal hangt er romantiek in de lucht. Boedapest is zonder twijfel één van de mooiste steden van Europa. Langs de oevers van de Donau ontdek je interessante gebouwen en musea, waaronder het historisch en het nationaal museum.

Vliegen naar Boedapest

De rivier de Donau splitst de stad in 2 delen, met Boeda aan de ene kant en Pest, het levendige centrum, aan de andere. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets Boedapest? Op CheapTickets.be vind je vliegtuigtickets naar Boedapest en naar andere steden over de hele wereld. Reserveer je tickets naar Boedapest altijd aan een voordelig tarief!

Evenementen in Boedapest

Boedapest bruist. En dat is terug te zien in de jaarlijks terugkerende evenementen. Neem in mei een kijkje op het Tabánfestival of ga in juli naar de Formule 1 Grand Prix. En wat dacht je van het wereldberoemde Sziget Festival?
Bekijk alle evenementen op Boedapest >>

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Boedapest heeft koude winters, warme zomers en relatief veel zonuren.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Forint.
  • Taal: Hongaars.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je reis naar Boedapest in enkele klikken

Boek je volledige vakantie op CheapTickets.be! Dat geldt niet alleen voor Boedapest vliegtickets, maar ook voor hotelkamers, reisverzekeringen en huurwagens. Bovendien profiteer je steeds van de beste deals. Plan jouw vliegreis naar Boedapest via onze website en geniet van alles wat Hongarije te bieden heeft.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vluchten naar Boedapest

Voor een fantastische vliegreis naar Boedapest in Hongarije aan een interessante prijs kan je rekenen op CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk meteen zicht op de allervoordeligste tickets naar Boedapest aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze alleen nog maar naast elkaar te leggen en te kiezen.
Reis via een goedkope vlucht naar Boedapest of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om vliegtuigtickets te boeken via CheapTickets.be en beleef de vakantie van je leven!

Other flights Hongarije