Vlieg met Icelandair voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Icelandair

Icelandair is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van IJsland. Ze maken internationale vluchten vanuit hun thuisluchthaven, Keflavík.

Icelandair werd in 1937 gesticht onder de naam Flugfélag Akureyrar. De nieuwe luchtvaartmaatschappij had zijn basis in Akureyri, een stad in het noorden van IJsland. In 1943 verhuisde de luchtvaartmaatschappij naar de hoofdstad Reykjavik, en veranderde de naam in Flugfélag Íslands.

Check In bij Icelandair

Online inchecken is mogelijk vanaf 36 uur voor het vertrek van de vlucht tot 1,5 uur voor de geplande vertrektijd. Online inchecken voor vluchten naar de USA is mogelijk vanaf 24 uur voor vertrek. Tijdens het inchecken kun je een stoelvoorkeur opgeven. Na het inchecken ontvang je de boardingpass welke je dient uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven. Tevens is het mogelijk om op de luchthaven in te checken.

Handbagage

Tijdens jouw vlucht mag je één stuk handbagage meenemen. De totale omvang van jouw handbagage mag niet groter zijn dan 115cm. Daarnaast mag je nog één klein persoonlijk item meenemen. Het maximale gewicht is 10 kilo.

Ruimbagage

Icelandair heeft per bestemming een bagageregeling. Voor meer informatie betreft ruimbagage verwijzen we je naar icelandair.nl. Ook de overbagagetarieven kun je hier terugvinden.

Service bij Icelandair

Het is mogelijk om stoelen in te reserveren in de Economy Comfort class. Economy comfort is een klasse met veel flexibiliteit en comfort. Op icelandair.nl kun je meer informatie terugvinden over deze reisklasse.

Op lange vluchten wordt er een maaltijd geserveerd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van jouw vlucht.

Icelandair biedt assistentie op de luchthaven voor mensen die slecht ter been zijn, ouderen en zwangere vrouwen. De assistentie dien je direct aan te vragen bij jouw boeking.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Icelandair

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Icelandair vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Icelandair

Van plan om een vliegreis met Icelandair te boeken? Goedkope Icelandair vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Icelandair vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Icelandair Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!