Vlieg voordelig naar Johannesburg

Vliegtickets Johannesburg

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en het economisch centrum van het land. Ze ligt op de zuidelijke helling van de Witwatersrand Goudmijn. Hoewel het niet de hoofdstad van Zuid-Afrika is, is het een echte wereldstad met tal van bezienswaardigheden.

Historische plekken Johannesburg

Aan historische attracties heeft deze stad geen gebrek. Je vindt er het Voortrekkersmonument dat doet herinneren aan de Grote trek van de Boeren van 1836 tot en met 1840. Maar je kan er ook het Museum Africa bezichtigen dat een objectieve kijk biedt op de woelige geschiedenis van het land.

Meer dan 50 goudmijnen!

De eerste goudzoeker die hier goud vond was de Australiër George Harrison. Sindsdien is de streek uitgegroeid tot één van de belangrijkste vindplaatsen ter wereld.

Tijdens een vliegreis naar Johannesburg kan je het themapark ‘Gold Reef City’ bezoeken, op de site van het vroegere goudmijnmuseum. Alles is hier gemaakt in de stijl van de pionierstijdaan het einde van de 19e eeuw. Hier leer jebijvoorbeeld hoe goud gesmolten wordt.Maar je kan er tevens een traditionele mijn bezichtigen.

Vliegen naar Johannesburg

Zin om een bezoek te brengen aan deze bruisende metropool? Op CheapTickets.be maak je kennis met ons uitgebreide aanbod aan goedkope vliegtickets naar Johannesburg en andere bestemmingen in Zuid-Afrika. Voer een bestemming in en je krijgt meteen een overzicht van de voordeligste vliegtuigtickets. Heb je een passende vlucht naar Johannesburg gevonden? Dan kan je bij ons ook terecht om jouw vliegtickets te reserveren. Zo makkelijk is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is ongeveer 28°C en in de wintermaanden is het er rond de 20°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen verschil met België en tijdens de winter is het er 1 uur later.
  • Munteenheid: de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn 11 officiële talen, waaronder het Engels en het Afrikaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegtuigtickets naar Johannesburg

Goedkope vliegtickets naar Johannesburg in Zuid-Afrika vind je op CheapTickets.be. Op onze site krijg je meteen een overzicht van de beschikbare vluchten van de verschillende maatschappijen. Kies de voordeligste vliegtuigtickets naar Johannesburg uit de lijst en jekan ze meteen online bestellen. Voordelig vliegen was nog nooit zo gemakkelijk.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vluchten naar Johannesburg

Vliegen naar Johannesburg in Zuid-Afrika kan echt goedkoper! Door jouw vliegtuigtickets via CheapTickets.be te bestellen kan je altijd rekenen op de mooiste tarieven. Hier kan je namelijk op een snelle manier de vluchten naar Johannesburg van de verschillende airlines vergelijken. Wij gieten alle prijzen in een handig overzicht