Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zuid-Afrika

Pietermaritzburg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Pietermaritzburg

Pietermaritzburg

Vliegtickets Pietermaritzburg

Pietermaritzburg, of Maritzburg, is de hoofdstad van de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZoeloe-Natal en ligt in het oosten van het land. Het zou één van de best bewaarde Victoriaanse steden van het land zijn.

Cultuur en historie

Pietermaritzburg heeft heel wat interessante koloniale bouwwerken en monumenten. De City Hall en het standbeeld van MahatmaGhandi zijn hier twee voorbeelden van. Daarnaast heeft de stad ook verschillende musea. Het bekendste is waarschijnlijk het Natal Museum, met een belangrijke verzameling kunstwerken die je meer leren over de cultuur, de natuur en de geschiedenis van de streek.

Natuur in Pietermaritzburg

De meeste mensen boeken een vlucht naar Pietermaritzburg voor de indrukwekkende fauna en flora. In de stad zelf zijn verschillende stadsparken en tuinen te vinden, waaronder de Nationale Botanische Tuinen. Een bezoek aan het Albert Falls Nature Reserve is ook een aanrader. Hier ontdek je tal van vogelsoorten, zebra’s, impala’s en andere wilde dieren.

Of maak een uitstap naar Durban, een grote stad aan de oostkust op ongeveer 70 kilometer van Pietermaritzburg. Hier kan je heerlijk relaxen aan het strand of gaan duiken op één van de beste duikplekjes van het land.

Vliegen naar Pietermaritzburg

Plan je een vliegreis naar Pietermaritzburg in Zuid-Afrika en ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets? Kijk dan snel op CheapTickets.be! Hier zijn steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld te vinden. Op onze site kan je namelijk het aanbod aan vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen bekijken en de prijzen naast elkaar leggen. Kies de goedkoopste vlucht naar Pietermaritzburg en koop meteen een ticket online. Onze ticketshop is altijd open!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur ongeveer 28°C en in januari is het er rond de 22°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen tijdsverschil met België, in de winter is het er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn elf officiële talen, waaronder het Engels en het Afrikaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Pietermaritzburg

Wil je op een eenvoudige manier een vliegtuigticket naar Pietermaritzburg boeken? Dat kan via CheapTickets.be. Kijk snel op onze site en je ontdekt meteen hoe gemakkelijk het is om een vliegticket, huurauto, hotelkamer, of zelfs een reis- of annuleringsverzekering te regelen. Bovendien vind je bij ons altijd de scherpste prijzen. Zo kan je van een voordelige en onvergetelijk vliegreis naar Pietermaritzburg genieten.

Naar Pietermaritzburg vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets naar Pietermaritzburg

Vliegen naar Pietermaritzburg in Zuid-Afrika kan voor minder geld dan je misschien zou denken! Door jouw vliegtuigtickets via CheapTickets.be te reserveren, ben je100% zeker van de beste prijzen. Hier kan je immers in een handomdraai de tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De goedkoopste vliegtickets naar Pietermaritzburg haal je er eenvoudig uit.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be