Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zuid-Afrika

Port Elizabeth

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Port Elizabeth

Port Elizabeth

Vliegtickets Port Elizabeth

Port Elizabeth, of ‘Die Baai’ in het plaatselijke dialect, is een enorme stad in de Zuid-Afrikaanse provincie Oost-Kaap. De stad ligt aan de zuidkust van het land, aan de Algoabaai op de scheiding van de Indische en Atlantische Oceaan. Port Elizabeth heeft verschillende bijnamen zoals de 'Vriendelijke Stad' en 'the Windy City'.

Een boeiende geschiedenis

Port Elizabeth heeft aan haar rijke geschiedenis tal van boeiende bezienswaardigheden overgehouden. Een wandeling door het oude stadsgedeelte is dan ook een echte aanrader. Je ontdekt er het 19e-eeuws stadhuis en verschillende interessante musea zoals het Nelson MandelaMetropolitan Art Museum, waar je een boeiende verzameling Afrikaanse kunst kan bezichtigen.

Natuur in Port Elizabeth

In het AddoElephant National Park nabij de stad leven er meer dan 4500 olifanten en andere wilde dieren, zoals zebra's en neushoorns. Maar dit is zeker niet het enige park dat een bezoek waard is. In het KraggaKamma, Shamwari of TsitsikammaCoastal Park ontdek je meer van de adembenemende Afrikaanse fauna en flora. Ook het Oceanarium met zijn dolfijnenshows en het Snake Park (slangenpark) zijn aanraders!

Ook voor strandliefhebbers is een vlucht naar Port Elizabeth de moeite waard. In de buurt van de stad zijn namelijk prachtige stranden te vinden. Je kan er naar hartenlust zwemmen, snorkelen, zeilen of vissen.

Vliegen naar Port Elizabeth - Die Baai

Wil je deze prachtige Afrikaanse stad bezoeken? Kijk dan eerst even op CheapTickets.be. Hier vind je een heleboel goedkope vliegtickets naar Port Elizabeth. Vergelijk de vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen (ook low-costairlines) en haal er de meest interessante optie uit. Daarna kan je meteen een ticket naar Port Elizabeth kopen via onze site. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 26°C en in de winter is het er gemiddeld 19°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Rand.
  • Taal: Afrika heeft maar liefst 11 officiële talen, waaronder Afrikaans en Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Port Elizabeth

Een vliegticket naar Port Elizabeth in Zuid-Afrika hoeft geen handenvol geld te kosten. Geloof je ons niet? Kijk dan snel op CheapTickets.be. Via onze vergelijkingstool vind je in enkele muisklikken de voordeligste tickets naar Port Elizabeth. Ook voor een reis- en annuleringsverzekering, huurwagen of hotelkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt het allemaal aan super interessante voorwaarden op CheapTickets.be!

Naar Port Elizabeth vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Port Elizabeth

Een vlucht naar Port Elizabeth in Zuid-Afrika kan echt goedkoper! Door jouw tickets via CheapTickets.be vast te leggen ben je altijd zeker van de mooiste tarieven voor vliegtickets naar Afrika. Hier kan je namelijk op een eenvoudige manier de vluchten van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. En dankzij ons handige flight alert system ben je steeds up-to-date van de meest recente promoties op vluchten naar Port Elizabeth.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be