Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Zuid-Afrika

Upington

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Upington

Vliegtickets naar Upington

Upington is een stad in de provincie Noord-Kaap, in het noordwesten van Zuid-Afrika. Met haar talloze wijngaarden is het de ideale bestemming voor wijnkenners en toeristen die de echte Zuid-Afrikaanse wijn nog moeten ontdekken.

Bezienswaardigheden Upington

Het Kalahari Oranje Museum bevindt zich in de oude kerk van Upington, die dateert van 1875. Hier ontdek je tal van voorwerpen die herinneren aan de rijke geschiedenis van de regio. Je vindt er ook het embleem van de streek: een bronzen ezel - een symbool voor de onbaatzuchtige hulp van de werkezel bij de ontwikkeling van de regio.

Breng tijdens je vliegreis naar Upington ook zeker een bezoek aan de Orange River Wine Cellars. Bij een rondleiding in de wijnkelders kan je de heerlijke lokale wijn zelf eens proeven.

Natuur en wildlife

Het Augrabies Falls National Park is een prachtig natuurgebied met watervallen, bergen en rivieren waar tal van Afrikaanse dieren, zoals giraffen, antilopen en luipaarden leven. Ook vogelspotters komen hier aan hun trekken. Er zijn tal van vogelsoorten te zien zoals ooievaars en arenden.

Vliegen naar Upington

Voor goedkope vliegtickets naar Upington is er maar één adres! Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de allervoordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld. Dankzij onze vergelijkingstool kan je gemakkelijk de vliegtickets van de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Selecteer de voordeligste vlucht naar Upington en reserveer direct een plaatsje via onze site. Zo eenvoudig is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli bedraagt ongeveer 12°C en in januari ongeveer 28°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen verschil met België, tijdens de wintertijd is het er één uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn 11 officiële talen, waaronder het Engels en het Afrikaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Upington

Voor voordelige vliegtuigtickets naar Upington zit je goed bij CheapTickets.be! Maar naast vliegtickets kan je bij ons ook een huurauto en hotelovernachtingen boeken. En voor een reis- en annuleringsverzekering hoef je ook niet verder te zoeken. Je vindt het allemaal aan zeer interessante voorwaarden op CheapTickets.be. Voor een volledig verzorgde vliegreis naar Upington aan de scherpste prijzen is er maar één adres en dat is CheapTickets.be!

Naar Upington vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Upington

Droom je al even van een exotische vliegreis naar Upington in Zuid-Afrika? Bij CheapTickets.be ben je op de juiste plek voor voordelige vliegtickets naar zowat alle bestemmingen op het Afrikaanse continent. Op onze website vind je het tarief van de diverse luchtvaartmaatschappijen allemaal op één centrale plaats.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be