Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zuid-Afrika

Kaapstad

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Kaapstad
Wat te doen?
Kalender 2020/21

Je ticket naar hiken op de Tafelberg

Vliegtickets Kaapstad

Met een unieke ligging aan de Atlantische Oceaan en aan de voet van de indrukwekkende Tafelberg wordt Kaapstad terecht omschreven als één van de mooiste steden ter wereld. De omgeving van Kaapstad is prachtig, maar ook in de stad zijn er tal van bezienswaardigheden te ontdekken. Genoeg redenen om snel jouw vliegtickets naar Kaapstad te zoeken!

Wat te doen in Kaapstad?

In Kaapstad en omgeving is enorm veel te doen. Beklim de Tafelberg en geniet van het spectaculaire uitzicht over de hele stad en de Atlantische Oceaan. Breng een bezoek aan Robbeneiland en leer de Zuid-Afrikaanse geschiedenis kennen. Proef wijn op de Kaapse Wijnlanden. Ga op safari in het Aquila Safaripark op 2 uur rijden van Kaapstad. Maak een road trip naar Cape Point. Kom tussendoor tot rust in de Botanische Tuin van Kirstenbosch of relax op één van de vele prachtige stranden van Kaapstad.
Meer to do's in Kaapstad >>

Evenementen in Kaapstad

Het hele jaar door zijn er in Kaapstad een hoop evenementen. Zo heb je in januari het kleurrijke Cape Minstrels Carnival. In februari is het drie dagen feest tijdens het Up the Creek Music Festival. In april is er groots vuurwerk tijdens Dunhill Symphony of Fire. En in november vindt The Big Walk plaats, de grootst gemeten wandeling ter wereld.
Meer evenementen in Kaapstad >>

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 26°C. In de winter is het er ongeveer 17°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen verschil met België en tijdens de wintertijd is het er 1 uur later.
  • Munteenheid: de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn 11 officiële talen, waaronder het Engels en het Afrikaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vliegtuigtickets naar Kaapstad

Op CheapTickets.be kan je alle beschikbare vliegtickets naar Kaapstad snel vergelijken. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, dan kan je meteen een plaatsje reserveren via onze site. Een ticket naar Kaapstad kopen kan in 3 eenvoudige stappen. Daarnaast kan je bij CheapTickets.be ook terecht voor het boeken van een hotelovernachting.

Naar Kaapstad vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kaapstad

Droom je al langer van een exotische vliegreis naar Kaapstad in Zuid-Afrika? Bij CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor voordelige vliegtickets naar talrijke bestemmingen in Afrika. Op onze site zie je de prijzen van zowat alle aanbieders allemaal op één pagina.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be